Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew nesten helt igjen

John Carew var bare centimetere fra på ny å avgjøre for Valencia mot Celta lørdag, men headingen strøk over tverrliggeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed endte lørdagens toppoppgjør i Spania 0-0. Carew, som med sin første fulltreffer for sesongen sørget for 2-1-seier mot Alaves sist onsdag, måtte starte på benken lørdag.

Etter 80 målløse minutter slapp lørenskoggutten innpå og satte fart i hjemmelagets angrep. Men han kom ikke nærmere enn headingen over i sluttsekundene. Også lagkameratene Mista og Pablo Aimar skuslet bort gode tilbud til å avgjøre kampen.

Serieleder Valencia rotet også bort muligheten til å få et forsprang på fem poeng til Celta. Med 43 poeng er laget nå bare to foran lørdagens motstander, og tre foran Barcelona.

Med en rekke gode redninger sørget Mallorcas argentinske keeper Carlos Roa for at Barcelona bare fikk 0-0. Til tross for store sjanser maktet verken Rivaldo eller innbytter Javier Saviola å overliste 33-åringen.

Søndag får tittelforsvarer Real Madrid og Deportivo La Coruna sjansen til å komme a` poeng med Valencia, hvis de vinner sine kamper mot henholdsvis Las Palmas og Villarreal.

(NTB)

Hele Norges coronakart