Carew og Besiktas mislyktes

Carew bommet, laget tapte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Carew fikk flere muligheter mot Trabzonspor, men fikk ikke ballen i mål. Besiktas tapte kampen 0-1 og sliter fortsatt i bunnen av tabellen.

Trabzonspor vant kampen etter at Karadeniz scoret 20 minutter ut i første omgang. Det betyr at Besiktas bare har fire lag under seg på tabellen. De har fattige seks poeng på sesongens første åtte kamper.

Det er Fenerbahce som leder serien. De har sanket 22 poeng så langt.

John Carew, som stilte med ny frisyre til hjemmekampen, hadde sin første sjanse allerede etter ti minutter. Han fyrte av et skudd langs bakken fra 25 meter, men ballen gikk seks-sju meter til side for mål.

Carew kunne utlignet fire minutter før pause. Han rakk ikke ballen i duell med Trabzonspors keeper, men var heldig og fikk utspillet i hælen. En oppmerksom forsvarsspiller sørget for at ballen ikke trillet i mål.

Nordmannen fikk en ny stor sjanse bare sju minutter ut i annenomgangen. Et innlegg ble dempet på brystet av nordmannen, men ballen havnet litt for langt foran ham. Carew kastet seg etter og prøvde å score liggende.

I stedet for mål ble det corner, og det førte til enda en Carew-sjanse. 25-åringen fikk en fot på ballen, men nok en gang klarte Trabzonspor-forsvaret å stoppe ballen i siste liten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer