Carew og co. hylles

- Valencia sparte det beste til sesongens viktigste kamp, skriver spansk presse i dag. John Carew og co. skamroses etter at laget tok seg til finalen.

Byen Valencia var preget av fyrverkeri og tuting i natt. 15 000 tilskuere ventet utenfor stadion da heltene dro ut i Valencia-natta etter kampen. «Cuper, bli!», lød det i Valencias gater.

«Vi har en plan! Vi drar til Milano», skriver sportsavisa AS i dag.

23. mai spiller laget finale mot enten Bayern München eller Real Madrid. Carew håper på Bayern, hele Valencia drømmer om revansje for fjorårets tap mot Real Madrid.

«Nå venter Real Madrid på San Siro», skriver Marca, og tar det for gitt at Real slår ut Bayern i kveld.

«Valencia sparte det beste til sesongens viktigste kamp. Cuper plukket årets mest angrepsvillige lag for å bryte ned motstanderen, skriver avisa El Pais.

Trener Hector Cuper håper alle gode ting er tre. Han tapte cupvinnercupfinalen med Mallorca for to år siden. I fjor tapte han Champions League-finalen mot Real Madrid.

- De sier at den tredje gangen bringer lykke og la oss håpe det stemmer for meg, sier Cuper.

Klubbpresident Pedro Cortes klarte ikke å styre sine følelser etter at finaleplassen var en realitet.

- Det er utrolig. Vi fortjente å komme til finalen og i og med at det er andre gang på rad, synes jeg vi fortjener å vinne, sa en tårevåt Cortes seint i går kveld.

Også Leeds-manager David O'Leary mener Valencia fortjener å løfte den største pokalen 23. mai.

- De er et fantastisk lag. Jeg ønsker dem alt godt i finalen. Jeg håper de vinner i år. Det fortjener de, sier O'Leary.

Dagbladet.no følger kveldens kamp mellom Bayern München og Real Madrid direkte kl. 20.45.

FINALEKLARE: John Carew og Juan Sanchez hadde god grunn til å juble på Mestalla i går. Rio Ferdinand må konstatere at Champions League-eventyret er over for denne gang.