Carew og co. hylles

Valencia-trener Rafael Benitez mener lagets 6-2-knusing av Basel var nærmest perfekt.

- Det skal godt gjøres å finne en halvtime med så god fotball som vi viste i starten av kampen, sier Benitez til klubbens hjemmeside.

John Carew var med sine to scoringer i løpet av det første kvarteret absolutt delaktig i Valencias sterke oppvisning. Nordmannen la også opp til de to neste scoringene, som også kom i åpningshalvtimen.

- Kampen ble avgjort av rytmen vi spilte med de første 30 minuttene. Vi dominerte totalt, skryter Benitez, som mener man ikke må undervurdere Basels kapasitet.

- De er absolutt ikke dårlige. De slo ut Celtic og spilte uavgjort borte mot Liverpool.

Valencia-treneren var ikke overraskende strålende fornøyd med storseieren.

- Det er et veldig godt tegn at vi scorer så mange mål og viser at vi utnytter de fleste av våre sjanser. Jeg håper det fortsetter.

Valencia har hatt en sterk sesongåpning, både i serien og Champions League. I Primera Liga har laget tatt 10 poeng på de fire første kampene og leder tabellen på bedre målforskjell enn Celta og Real Sociedad.

I Champions League har de full pott med ni poeng, fem mer enn Liverpool og Basel. Nå er det tre ukers opphold til neste mesterligarunde. Da skal Carew og co gjeste Basel i Sveits.

(NTB-Reuters)

FESTKVELD:</B> Her setter John Carew inn 1-0 mot Basel. Foto: SCANPIX/REUTERS