Carew og Hæstad folkets favoritter

Og leserne vil ha Braaten på høyre. 10 500 har stemt.

SAS-HOTELLET (Dagbladet.no): Med 90,8 prosent av stemmene som henholdsvis sentral midtbane og spiss, er Kristofer Hæstad og John Carew folkets to store favoritter med tanke på en startplass mot Tsjekkia.

- Jeg bryr meg ikke veldig mye om sånne kåringer, men det er hyggelig at folk vil at jeg skal spille, sier Carew til Dagbladet.no.

- Tsjekkia favoritter

Også tsjekkerne mener Carew er en viktig brikke i det norske laget, og han er den som er blitt trukket fram som den farligeste spilleren av trener Karel Brückner.

Carew sjøl tror ikke noe på det.

- De kan mye om alle spillerne våre, og vet hva hver enkelts sterke og svake sider er. Utad kan de si at det er meg de må passe på, men innad er det noe annet, mener Carew.

- Tsjekkia er i utgangspunktet favoritter i disse to kampene, men det blir åpent.

Carew og Hæstad er helt klare favoritter på de totalt 10 500 lagene som Dagbladet.nos lesere har sendt inn.

PÅ LAGET: Dagbladet.nos lesere vil se John Carew og Daniel Braaten sammen fra start mot Tsjekkia. Trolig starter Braaten på benken. Foto: Scanpix
PÅ LAGET: Dagbladet.nos lesere vil se John Carew og Daniel Braaten sammen fra start mot Tsjekkia. Trolig starter Braaten på benken. Foto: Scanpix Vis mer

Solli ut

Det samme er Erik «Panzer»-Hagen, som er med på 87,2 prosent av lagene. Midtstopperkollega Brede Hangeland er med på 69,9, og dermed setter folket Claus Lundekvam på benken.

Mest kamp om plassen er det om den hengende spissrollen og på høyrekanten.

Daniel Braaten er på manges lag med som hengende spiss, men får fleste stemmer på høyrekanten. Der danker han ut Jan Gunnar Solli.

- Sprell og artigheter

- Moro at leserne vil at jeg skal starte. Det er vel fordi jeg gjør litt av både det ene og det andre - litt sprell og artigheter, sier Braaten til Dagbladet.no.

Assistenttrener Stig Inge Bjørnebye nikker godkjennende når han ser laget leserne har tatt ut.

- Vi har ikke åpna for så mange spekulasjoner, sier Bjørnebye.

FAVORITT: Kristofer Hæstad er folkets soleklare midtbanefavoritt.