Carew ønskes i Premier League

Flere lag har tatt kontakt.

(Dagbladet.no): Lyon-spiss John Carew er som alltid et hett navn i overgangsvinduet. I går kveld meldte skysports.com at Liverpool, Newcastle, West Ham, Aston Villa og Middlesbrough kan tenke seg den norske landslagsspissen.

Carew-agent Per A. Flod bekrefter at han har blitt kontaktet av Premier League-klubber i forbindelse med januar-vinduet.

- Det har vært engelske klubber på banen, sier han til Dagbladet.no.

Flod vil imidlertid ikke kommentere nærmere om SkySports liste over klubber er riktig.

- Noen av de nevnte har rettet forespørsler, men ikke alle.

- Liverpool?

- Haha! Ikke prøv deg, ler Flod.

Newcastle avviser

ENGELSKE KLUBBER SPØR: John Carews agent bekrefter at Premier League-klubber har kontaktet ham med tanke på overgang for Lyon-spissen. Foto: Reuters/Scanpix
ENGELSKE KLUBBER SPØR: John Carews agent bekrefter at Premier League-klubber har kontaktet ham med tanke på overgang for Lyon-spissen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Av de nevnte klubbene har Newcastle-interessen vært omtalt tidligere, men manager Glenn Roeder har benektet at han ønsker seg Carew.

Flod vil heller ikke kommentere opplysningen fra det franske nyhetsbyrået AFP, gjengitt av SkySports, om at Bordeaux ønsker seg Carew.

- Generelt kan jeg si at overgangsmarkedet i januar er veldig sterkt preget av klubber som vil leie spillere for resten av sesongen, sier Flod.

Det gjelder også i forhold til John Carew. Og verken Lyon eller Lørenskog-gutten sjøl ønsker en leieavtale.

- Klubben ønsker ikke å leie bort John. Enten vil de ha ham der, eller så ønsker de et fullt salg. Og John forlater ikke Lyon i en Champions League-situasjon til fordel for en klubb som sliter i bunnen av divisjonen sin, slik klubber som ønsker kortsiktige leieavtaler ofte gjør, sier Flod.

Frisk igjen

Carew spilte ikke cupkampen sist helg på grunn av sjukdom. Han pådro seg en luftveisinfeksjon i nyttårshelga, forteller Flod.

Da agenten snakket med Carew i går, spurte han ikke uttrykkelig om helsa, men kan i alle fall bekrefte at strekkskaden som holdt ham ute av spill før jul er leget.

Carew ønskes i Premier League

- Han må jo trene seg skikkelig opp igjen, men spør du John, sier han jo alltid at formen er bra. Såvidt jeg har skjønt ikke noe medisinsk i veien for at han spiller nå, sier Per A. Flod.

• Lyon spiller sin første seriekamp på nyåret i morgen kveld klokka 20.00. Følg fransk Ligue 1 direkte på live.dagbladet.no!

• Din mening: Hvordan tror du John Carew ville passet i engelsk fotball?