Carew på bånn

John Carew scorer jevnt og trutt i Valencia-trøya og topper La Liga, men blant det norske folk scorer unggutten dårlig. Carew er blant de som så langt har fått færrest stemmer på Folkets idrettspris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bare Ådne Søndrål (skøyter) og Bente Skari (langrenn) har fått færre stemmer i kampen om den jeve idrettsprisen. De få Carew-stemmene er kanskje noe overraskende etter det den tidligere Vålerenga- og Rosenborg-spilleren har prestert i høst.

Mange spådde Carew mye tid på benken de første månedene i Spania, men 21-åringen trengte ikke lang tid på å markere seg. Carew har spilt seg til fast spissplass i en av Europas beste fotballklubber. Sist søndag scoret han sitt sjette seriemål.

Men Carews fotballprestasjoner ser ikke ut til å ha imponert det norske folk all verden. Mindre profilerte utøvere som Kjersti Tysse-Plätzer (kappgang) og Trude Gundersen (taekwondo) har så langt sanket flere stemmer enn fotballproffen.

Du kan fortsatt være med på å påvirke hvem som vinner Folkets idrettspris. Avstemmingen går fram til 22. desember kl. 12.00 her på Dagbladet.no.

Vinneren kåres julaften. Alle som stemmer er med i trekningen av en reisesjekk på 15 000 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer