UØNSKET: John Carew er en vanskelig spiller å selge, skal en tro The Guardian. Foto: Erlend Aas / Scanpix
UØNSKET: John Carew er en vanskelig spiller å selge, skal en tro The Guardian. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Carew på liste over Europas mest uønskede

- Må slutte å lene seg på fysikken sin.

(Dagbladet): John Carew er klubbløs, og måtte i forrige uke forlate landslagstroppen på grunn av «begrenset treningsgrunnlag».

The Guardian har satt opp en liste over de mest uønskede spillerne i Europa, og der figurer kraftspissen fra Lørenskog.

- På sitt beste kan han holde på ballen og terrorisere forsvarere med hodestyrken sin, men han scoret bare en gang på 20 kamper for Villa og Stoke forrige sesong og ble uvenner med Gerard Houllier. Han er uten kontrakt og må slutte å belage seg på størrelsen sin for å finne veien tilbake før han blir en ny Carsten Jancker, skriver avisa.

Carew er på ingen måte alene på lista. Også danskene Christian Poulsen og Nicklas Bendtner er på lista, det samme er Joe Cole, Bebe, Manuel Almunia, Shaun Wright Phillips og Wayne Bridge - for å nevne noen.

Fremtiden til Carew er usikker, selv om Carew har vært koblet til en rekke klubber. Under landslagssamlingen før Portugal-kampen innrømmet kraftspissen overfor Dagbladet at han tok fremtiden med knusende ro.

- Jeg får den ligaen jeg vil ha, men det skal være riktig lag i den ligaen jeg vil ha. Og som sagt er det ikke i mitt hode engang. Det er ikke fokus i det hele tatt. Jeg ser veldig fram til ferien og til å være bosmanspiller, til å kunne gjøre hva jeg vil, sa han.

VANSKELIG Å SELGE: Joe Cole var en ettertraket mann sist sommer, men etter en svært svak sesong i Liverpool mener The Guardian at midtbanespilleren er vanskelig å bli kvitt. Foto: AFP Photo / Paul Ellis
VANSKELIG Å SELGE: Joe Cole var en ettertraket mann sist sommer, men etter en svært svak sesong i Liverpool mener The Guardian at midtbanespilleren er vanskelig å bli kvitt. Foto: AFP Photo / Paul Ellis Vis mer