- Carew på vei til Aston Villa

Baros klar for Lyon.

(Dagbladet.no): Sky Sports melder i ettermiddag at John Carew er ventet til Villa Park i dag for å diskutere betingelsene for en kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa.

Milan Baros presenteres som ny Lyon-spiller i ettermiddag, melder klubben på sin hjemmeside.

Det er mye som tyder på at John Carew går til Aston Villa i bytte med den tsjekkiske spissen, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

Carews agent Per A. Flod svarer på Dagbladet.nos henvendelser at han ikke vil kommentere saken. Ringetonen på mobilen tyder imidlertid på at Flod er i England.

- Jeg vil gi et tegn til Norge hvis noe skjer, sier Flod til Dagbladet.no.

Allofs bekreftet bytteplaner

Werder Bremens sportsdirektør Klaus Allofs ble i dag tidlig den første til å bekrefte det som har versert på ryktebasis den siste tida: Lyon vil bruke John Carew som en del av betalingen for Milan Baros.

- Lyon planlegger å bytte Carew mot Baros, sier Allofs til tyske Kreiszeitung.

TIL PREMIER LEAGUE? John Carew er ifølge Sky Sports på vei til Villa Park for å bli enig med Aston Villa om en kontrakt. Tidligere Villa-spiss Milan Baros er bekreftet klar for Carews nåverende klubb Lyon. Foto: Reuters/Scanpix
TIL PREMIER LEAGUE? John Carew er ifølge Sky Sports på vei til Villa Park for å bli enig med Aston Villa om en kontrakt. Tidligere Villa-spiss Milan Baros er bekreftet klar for Carews nåverende klubb Lyon. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Milan Baros er ifølge avisa verdsatt til 84 millioner. Tyske medier har hevdet at Lyon har krevd Werder for 58 millioner for Carew.

Og når beløpene antar slike dimensjoner, begynner Werder Bremen å ane at slaget er tapt.

- Dette er utenfor vår rekkevidde. Jeg er realist. Når klubber fra andre land oppfyller kravene til Lyon, må vi bare akseptere det.

- Ingen penger i potten 

Tidligere i ettermiddag meldte Birmingham Mail at Lyon og Aston Villa var inne i en avsluttende fase av forhandlingene i ettmiddag.

Etter det lokalavisas reporter forstår, er både Lyon-trener Gerard Houllier og Villa-manager Martin O\'Neill interessert i en rask avklaring.

Ifølge Birmingham Mail skal det heller ikke være snakk om penger i handelen - bare et reint bytte spiller mot spiller.

Håper på ny vending

- Carew på vei til Aston Villa

Men Werder vil ikke gi helt opp. De mener nemlig at Carew har gitt signaler om at han ønsker seg til den tyske serielederen.

- John vil komme. Det er ikke noe problem. Det er bare for stor avstand mellom klubbene, sier Per A. Flod ifølge Kreiszeitung.

Og selv om Allofs nå innser at det i øyeblikket ser ut som Villa trekker det lengste strået, avskriver han fortsatt ikke muligheten for å sikre seg Carew.

- Vi følger med. Kanskje tar saken enda en vending. Vi må vente og se hva som skjer de nærmeste dagene, sier Allofs.

- Vil få det fint

Men Carew kan sikkert også bli fornøyd i Aston Villa. I dagens papirutgave av Dagbladet, uttrykker Carew ro i forhold til fotballframtida.

- Jeg har et par baller i lufta. Og jeg er happy med begge. Så jeg er ikke akkurat redd for at dette ikke skal løse seg på beste måte. Uansett hva det blir til så er jeg overbevist om at jeg kommer til å få det fint, sier landslagsspissen.

- Carew på vei til Aston Villa
TIL LYON: Milan Baros er klar for franske Lyon.