Carew på vei til West Bromwich?

- Kanskje, kanskje ikke, sier en hemmelighetsfull Per A. Flod.

(Dagbladet.no): Det er Skysports som i dag bringer ryktet om at John Carew skal være på vei til den nyopprykkede Premier League-klubben West Bromwich Albion.

WBA-manager Gary Megson har lenge vært en beundrer av nordmannen, og skal være klar for å tilby en årslønn på godt over 10 millioner for 25-åringens tjenester. Det er ikke klart hva Valencia vil kreve i overgangssum, men Skysports siterer spanske kilder på at den vil ligge på rundt 33 millioner kroner. Siden Claudio Ranieri nylig kjøpte Lazio-spilleren Bernardo Corradi, regner alle med at Carew er langt unna førsteelleveren. Dessuten risikerer klubben at spilleren går gratis når kontrakten går ut til neste år.

Carews agent Per A. Flod er forsiktig med kommentarene, men gir samtidig uttrykk for at han er møkk lei ryktene rundt Valencia-spissen.

- Jeg er en aning oppgitt, ja. Carew og jeg lo litt av det her om dagen. I avisene har han blitt solgt til ørten klubber de seneste årene, fra Celtic til Besiktas. Nå kommenterer jeg ikke konkrete klubber lenger, sier en munter Flod til Dagbladet.no.

- Det siste vi hørte var jo at Carew skulle bli i Valencia?

- Det sa jeg til Skysports også.

Positiv til England

Flod har mottatt en rekke henvendelser på spissen, og han utelukker ikke at en av disse har vært fra West Bromwich. 25-åringen skal være positiv til å flytte til England, men Flod innser at en overgang til de aller beste lagene på balløya kan bli vanskelig. Dessuten kan en overgang til en mindre klubb bety mer spilletid for Carew.

- Manchester United har veldig mange gode spisser, Chelsea vil ha Rooney og Arsenal har snurpet igjen pengesekken. John har spilt for Roma og Valencia, og da vil en eventuell overgang nå nødvendigvis bli et slags steg ned. Birmingham, Aston Villa, Fulham... Denne typen klubber. Eller et av de nyopprykkede lagene, som alltid er hissige etter å skaffe seg nye spillere.

- Som West Bromwich?

- De har akkurat rykket opp, ja.

Snurper igjen smella

Flod bekreftet for en stund siden at Besiktas var interessert i å skaffe seg John, men det angrer han på nå. Fra nå av vil han ikke si noe om overganger før de er klare.

- Hvordan oppstår et rykte som dette? Skysports er jo ofte en pålitelig kilde?

- Vel, det er flere agenter inne i bildet, og noen tror tydeligvis at man kan snakke seg til overganger gjennom media. Det er ikke min stil. Da alle trodde John var på vei til Dortmund, signerte vi for eksempel med Valencia.

- Ville du sagt det hvis du nå var på vei til England for å forhandle?

- Nei.

- Men bør vi skrive at Carew ikke er på vei til West Bromwich?

- Nei. Du får skrive akkurat hva du vil.

I tillegg til WBA og flere engelske klubber, skal Paris Saint Germain være interessert i å sikre seg Carew.

<B>TIL ENGLAND?:</B> John Carew er et hett salgsobjekt. WBA er bare en av mange klubber som snuser på nordmannen.