«Carew är den bäste norrmannen»

Yppet mot Solskjær - Wennman svarte deg.

• Les svarene nederst i saken!

(Dagbladet.no): Aftonbladets Peter Wennman ertet på seg flere nordmenn etter sin kommentar om Henrik Larsson og Ole Gunnar Solskjær. Den profilerte svenske sportskommentatoren hevdet hver eneste nordmenn freste i sinne fordi Larsson har skjøvet vår mann et hakk ned på spissrangstigen i Manchester United.

«Hva er det som feiler ryggsekkfolket?» spurte Wennman, og fortalte om flere motbydelige mail han hadde mottatt fra «fullstendig idiotiske nordmenn».

Ifølge Wennman ser norske United-fans på Larsson som en trussel framfor en fenomenal fotballspiller - i skarp kontrast til hvordan svenskene oppfatter Ole Gunnar Solskjær.

«Vi skriver så vakkert vi kan om Solskjær og unner ham all framgang, men nå som det er kommet en svenske til United og dyttet Ole Gunnar ned på rangstigen, da freser hver eneste nordmenn snørr ut av neseborene som en Harald Grønningen etter en femmil på ski. Vil dere ha en fight? Er det på den måten dere vil ha det?» skrev Wennman.

Reaksjonene fra Dagbladet.nos lesere var mange, og det kom inn nesten 500 kommentarer.

VETERAN VIKINGS: Ole Gunnar Solskjær og Henrik Larsson begeistrer de fleste United-supportere, men i Norge har vi tungt for å svelge Larssons suksess, hevder en av Sveriges mest profilerte sportskommentatorer. Klokka 12 onsdag svarer Peter Wennman på spørsmål fra deg. Foto: REUTERS
VETERAN VIKINGS: Ole Gunnar Solskjær og Henrik Larsson begeistrer de fleste United-supportere, men i Norge har vi tungt for å svelge Larssons suksess, hevder en av Sveriges mest profilerte sportskommentatorer. Klokka 12 onsdag svarer Peter Wennman på spørsmål fra deg. Foto: REUTERS Vis mer