Carew reddet Villa-poeng

Dramatisk avslutning mot Everton.

Everton - Aston Villa 2-2

(Dagbladet.no): Da Joseph Yobo klistret ballen opp i nettaket og ga Everton 2-1 etter 84 minutter, virket slaget tapt for Aston Villa.

Goodison Park sang «You\'re not singing anymore» til Villa-svingen - men hovmod står for fall.

For bare minuttet senere var det den tilreisende fansen fra Birmingham som kunne synge. Og mannen de sang om var John Carew, som reddet det ene poenget for Villa med sin 13. scoring for sesongen. Dermed er kampen om femteplassen fortsatt helt åpen.

Det var imidlertid blåtrøyene som scoret først da Phil Neville skjøt via kroppen på Martin Laursen, foten til Scott Carson og i mål. Målet ble uansett kreditert Everton-kapteinen - som jublet intenst for den sjeldne fulltrefferen.

10 minutter før slutt utliknet Gabriel Agbonlahor da han følsomt satte foten på en corner fra Barry.

Fire minutter senere trodde Yobo han var blitt matchvinner, men Carew ville det altså annerledes.

Nordmannen slo Jolien Lescott i lufta og stanget inn det perfekte innlegget fra Gareth Barry. Villa-spillerne jublet som om de skulle ha vunnet kampen - og det ene poenget kan bli viktig med tanke på å spille UEFA-cup neste sesong.

HER UTLIKNER CAREW: Nordmannen kom seg foran Lescott, og stanget inn 2-2 minuttet etter at Everton hadde tatt ledelsen for andre gang. Foto: AP
HER UTLIKNER CAREW: Nordmannen kom seg foran Lescott, og stanget inn 2-2 minuttet etter at Everton hadde tatt ledelsen for andre gang. Foto: AP Vis mer

Everton er tre poeng foran på tabellen og har fordelen i kampen om europacupspill.