Carew reiste hjem

John Carew er observert innenfor sikkerhetskontrollen på Gardermoen i dag tidlig. I går var han i håndgemeng med John Arne Riise på spillerbussen. Fotballforbundet innkaller til pressekonferanse.

- Pressekonferansen handler om hvilke konsekvenser hendelsene i går får, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF.

John Carew valgte å reise til Roma i dag tidlig etter å ha blitt tatt ut av landslagstroppen som skal møte Portugal i EM-kvalifiseringskampen på onsdag.

John Carew ble sett innenfor sikkerhetskontrollen på Gardermoen i dag morges klokka 07.30 i dag morges, skriver VG Nett. Det betyr at han må ha hatt flybillett, og har etter all sansynlighet satt seg på et fly tilbake til Italia.

På gårsdagens trening kranglet Carew åpenlyst med John Arne Riise, og de to ble observert i håndgemeng på spillerbussen etter trening.

Solheim vil ikke bekrefte opplysningene til VG.

- Vi vil inkalle til en pressekonferanse senere i dag, sier han til Dagbladet.no. Inkallingen er nå kommet og klokka 12.15.

- Men er John Carew ute av troppen til kampen mot Portugal i morgen?

- Det vet jeg ikke, sier Solheim.

- Så du kan verken bekrefte eller avkrefte om John Carew har reist?

- Vi vil inkalle til en pressekonferanse i forbindelse med dagens tening klokka 12, der vi vil svare samlet på alle spørsmål omkring det som skjedde i går.

Fotballagent Berit Riise sier til Dagbladet.no at hun har snakket mye med sønnen John Arne etter episoden som oppsto på trening i går. Men hun ønsker ikke å si noe om hva de har snakket om eller å kommentere saken ytterligere.

- Det eneste jeg kan si, er at jeg har tillit til at NFF vil ordne opp i dette på beste måte, sier hun.