SCORET SITT FØRSTE: John Carew sikret West Ham-poeng mot Crystal Palace i helgen med sitt første mål for klubben. Her fra landslagsoppdrag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SCORET SITT FØRSTE: John Carew sikret West Ham-poeng mot Crystal Palace i helgen med sitt første mål for klubben. Her fra landslagsoppdrag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Carew sammenligner West Ham med Manchester United

Og Allardyce forventer 12-15 mål av nordmannen.

(Dagbladet): John Carew scoret sitt første West Ham-mål da han sikret poeng mot Crystal Palace i helgen.

I et intervju med Evening Standard sammenligner han West Hams posisjon i The Championship med Manchester Uniteds posisjon i Premier League.

- I Championship er vi nesten som Manchester United i Premier League. Lagene vi møter pleier å heve seg når de møter oss, og det er noe som vi må vende oss til.

- Mot Palace var vi best i store deler av kampen, så det var litt skuffende å bare få ett poeng. Men det er bedre med ett poeng enn ingen, sier Carew i intervjuet.

West Ham-manager Sam Allardyce har store forventninger til Lørenskog-gutten, og håper at helgas nettkjenning vil gjøre ham godt.

- Å få det første målet vil gi ham selvtillit, og han sikret oss nesten tre poeng mot slutten med den stussen. Vi forventer oss 12-15 mål av John. Carlton (Cole) gjorde en god jobb, men ble sliten i varmen. John kom på og det ga laget litt mer energi, sa Allardyce etter kampen ifølge Reuters.

West Ham ligger på en fjerdeplass etter ti spilte kamper, fire poeng bak ledende Southampton.