Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew satser på drømme-reprise

Møter Reading igjen i dag.

• Direkte på Dagbladet.no: Reading - Aston Villa og Blackburn - Bolton i Premier League og ligacupfinalen Tottenham - Chelsea.

(Dagbladet.no): Så seint som i januar senket Aston Villas John Carew Reading nesten på egen fot, og i dag møtes de to lagene igjen.

Reading-trener Kevin Dillan har allerede annonsert at de vil bruke alle midler for å stoppe kraftspissen som er fryktet av Arsenal - til og med ballegrep a la Vinnie Jones blir vurdert.

Carew sjøl drømmer derimot om reprise på det som skjedde for en drøy måned siden.

- Den forrige kampen vår mot Reading var god, og jeg scoret to mål. Det ville vært fantastisk å gjenta det, men dagens kamp blir nok vanskeligere enn den siste, tror han, ifølge Birmingham Mail.

At den norske landslagsspissen er i storform, er det liten tvil om. Tidligere i måneden scoret han hat-trick mot Newcastle, og han røper at matchballen står til utstilling.

- Dommeren kom og ga meg ballen, og alle spillerne signerte den. Så den er allerede på plass i huset mitt, forteller 28-åringen.

TOMÅLSSCORER: John Carew scorte to mål da Aston Villa møtte Reading i januar. I dag møtes de to lagene igjen. Foto: SCANPIX
TOMÅLSSCORER: John Carew scorte to mål da Aston Villa møtte Reading i januar. I dag møtes de to lagene igjen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media