Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew scoret etter 44 sekunder på banen

Sesongens første mål.

SIKRET POENG: John Carew scoret utlikningsmålet for Aston Villa rett etter at han kom inn som innbytter i pausen.Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix
SIKRET POENG: John Carew scoret utlikningsmålet for Aston Villa rett etter at han kom inn som innbytter i pausen.Foto: Simon Dawson, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Everton - Aston Villa 1-1.

John Carew scoret i straffekonken da Aston Villa slo ut Sunderland på onsdag, men spillemål hadde han ikke scoret før i dag.

Den norske landslagskjempen kom inn som innbytter i pausen, og 44 sekunder seinere hadde han satt en stopper for måltørken.

Gabriel Agbonlahors skuddforsøk ble blokkert, men Carew banket returen i mål. Han sikret dermed ett poeng for Villa. Fortjent, mener manager Martin O'Neill.

- Vi kom tilbake i andre omgang, og jeg følte at vi kunne ha vunnet. Men i ettertid synes jeg uavgjort var et rettferdig resultat. Slik det utviklet seg, vant vi ett poeng på Goodison Park, sier han til klubbens hjemmeside.

Dinijar Biljaletdinov scoret ledermålet på overtid i første omgang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media