Carew scoret og ble utvist for Valencia

John Carew reddet det ene poenget med sin 1-1-scoring mot Athletic Bilbao onsdag. Men minuttet etter fikk han sitt andre gule kort, og måtte forlate banen.

Utligningen kom fem minutter før slutt. Men kampen ble både godt og vondt for Carew. I minuttet etter målet fikk nordmannen sitt andre gule kort og han måtte i garderoben mens lagkameratene red av stormen. Det holdt til poengdeling og tabellteten igjen som serielederne hadde lånt til Real Madrid i ett døgn.

Hjemmelaget kom som ventet best i gang og tok ledelsen etter 14 minutter ved Urrutia. Serielederne viste de ville få en vanskelig kamp i den baskiske hovedstaden, men hadde problemer med å komme til store sjanser før Carew slo for alvor.

Det var Carews sjuende scoring i den spanske toppserien, men nå blir det minst en kamps ufrivillig hvile for Lørenskog-gutten, som etter overgangen fra Rosenborg er blitt en eneste stor hit i Valenica.

(NTB)

REDDET LAGET: John Carew scoret Valencias utligningsmål i kveldens kamp, men ble utvist øyeblikket etter. Her er han i aksjon i søndagens kamp mot Malaga.