Carew sier nei til PSV

LERKENDAL (Dagbladet): John Carew sleit for Rosenborg i går, men han endte som resten av gutta: Nede for telling.

Før matchen bestemte John Carew seg for å holde tale for resten av RBK-gutta på spillermøtet før kampen i går. Han ville forsikre om at han fortsatt gir alt for klubben. - Det virket som om de trengte å høre det, sier Carew.

- Dette var noe jeg og Nils ble enige om. Jeg sa at jeg skulle stå på og kline til. Det samme måtte jeg kunne kreve av dem. Og det gjorde de. Men vi var uheldige, sier John Carew.

- Det er slikt vi kaller øyeblikksmotivering, sier Eggen.

I gårsdagens Adresseavisen uttalte John Carew at han ikke var sikker på om han klarte å spille godt på grunn av alt oppstyret rundt den forestående proffovergangen.

- Dette virket negativt inn på gutta, sier Carew.

Og rett skal være rett: Fra start av så det ut som om Carews lille peptalk ga medspillerne glød.

- Man trenger ikke ha 200 i IQ for å se at vi spilte en kjempegod kamp. Men det er målene som teller, sier Carew.

Måltørke

Sjøl bommet han på fire åpenbare sjanser.

- Det er slik det er. Noen perioder scorer jeg mye. Andre perioder scorer jeg lite. På trening har jeg i det siste scoret mer enn noen gang, sier RBK-spissen.

20-åringen hadde en vanskelig jobb. Han ble fotfulgt av en Dinamo-forsvarer kampen gjennom, og kunne redusert motstanderne til ti mann om han hadde valgt å gi etter for henget i trøya 26 minutter ut i første omgang.

- Jeg kunne lagt meg ned. Da hadde han nok fått rødt kort. Men jeg så at jeg kunne nå ballen før keeper og forsøkte å score. Det er slike valg man må ta, sier Carew.

Nei til PSV

Om proffspekulasjonene ønsket han å si minst mulig. Fortsatt står han på at Borussia Dortmund er hans førstevalg. PSV Eindhoven la inn bud tirsdag.

- Det er uaktuelt for meg, sier han.

- Hva med Valencia?

- Det vil jeg ikke si noe om. No comment, he-he-he.

MANGE BOM: John Carew sleit med å treffe mål i går.