Carew skadd på trening

Italiakampen kan ryke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ISTANBUL/ OSLO (Dagbladet.no): Åge Hareide har tunge dager før den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Italia 4. september. Vidar Riseth sliter med kroppen, Claus Lundekvam brakk kinnbeinet i generalprøven mot Belgia, og, hold deg fast, John Carew ble skadd på trening i Tyrkia i dag.

Carew fikk en ny smell i tåa han skadet på treningsleiren til Besiktas før sesongstarten. I dag ble han operert på et sykehus i Istanbul, men inngrepet skal være veldig lite.

Skaden er en slags betennelse eller utvekst på den skadde tåa. Det er denne utveksten legene har fjernet i dag. De siste ukene har betennelsen ikke vært spesielt plagsom, men i natt blusset den opp igjen. Derfor valgte Besiktas å operere med det samme.

Landslagets assistenttrener, Stig Inge Bjørnebye, er allerede på plass i Tyrkia. Han skulle opprinnelig sett Carew i aksjon i helgens bortekamp mot Denizlispor. Mest for å bekrefte at Carew var i god nok form til å være med mot Italia og Hviterussland.

Nå må Bjørnebye reise hjem uten å ha sett Carew spille. For Carew er ikke en gang med Besiktas-troppen som reiste til bortekampen i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer