Carew skjeller ut egen manager

- Houllier fornærmer både meg og fansen.

FORNÆRMET: John Carew forstår ikke hvordan Gerard Houllier kan gå ut i offentligheten og si at han må gjøre seg fortjent til en ny kontrakt. Nordmannen kontrer med å si at Houllier har langt mer å bevise enn ham selv. Foto:  REUTERS/Paul Hackett
FORNÆRMET: John Carew forstår ikke hvordan Gerard Houllier kan gå ut i offentligheten og si at han må gjøre seg fortjent til en ny kontrakt. Nordmannen kontrer med å si at Houllier har langt mer å bevise enn ham selv. Foto: REUTERS/Paul Hackett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aston Villa-manager Gerard Houllier varslet fredag at John Carew måtte vise at han fortjener ny kontrakt, enten det er med Villa eller en annen klubb.

- I begge tilfeller er han nødt til å spille opp mot sitt beste for å vise seg fram i utstillingsvinduet, sa franskmannen.

I dagens VG gir Carew svar på tiltale. Og han føler seg grundig tråkket på av Houllier, som han mener tar seg i overkant godt til rette etter bare noen uker i klubben.

- Det er provoserende. Jeg vet ikke om Gerard Houllier er dårlig forberedt på Aston Villa når han tar over klubben? Kanskje han er det, sier Carew til VG.

Og slår fast:

- Jeg mener Houllier fornærmer både meg og fansen når han går ut sånn.

Han bruker også ordet «respektløst» om uttalelsene til mannen han også hadde som manager i franske Lyon. Den gang havnet Carew på benken etter en god start, og ble til slutt solgt til Aston Villa.

Der har han hatt noen gode sesonger og blitt en kulthelt blant fansen, men i høst har det stort sett bare vært motgang. Carew har ennå ikke scoret, har mistet plassen på laget, og er ute de neste fire skadene med skade - akkurat samtidig som at Heskey skadet seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer