SKADET: John Carew er skadet, og det er høyst usikker om han er klar til onsdagens kamp mot Frankrike. Foto: Scanpix
SKADET: John Carew er skadet, og det er høyst usikker om han er klar til onsdagens kamp mot Frankrike. Foto: ScanpixVis mer

Carew sliter med begge knærne

Usikker til onsdagens kamp mot Frankrike.

||| LILLESTRØM / OSLO (Dagbladet): John Carew er usikker til onsdagens privatlandskamp mot Frankrike.

Aston Villa-spissen sliter med skader i begge knær, og vil bli undersøkt nærmere av legeteamet før en endelig avgjørelse blir tatt.

- Han har et problem i begge knær, og det toppet seg i dag. Det ser ikke bra ut med tanke på kampen onsdag, sier Thor Einar Andersen til Dagbladet på dagens trening i Lillestrøm.

- Carew skal på MR-undersøkelse i dag, og så vil vi tolke bildene og bestemme oss for hva vi gjør.

Carew var ikke tilstede på dagens trening, men kommer på treningen tirsdag.

— Det er en mulighet for at han ikke vil være disponibel onsdag. Det finner vi ut senere i dag. Hvis han ikke kan starte, så kan det være at han er aktuell for benken, sier landslagstrener Egil «Drillo» Olsen til NTB.

Til TV2 sier Olsen at det kan være aktuelt å hente Daniel Braaten som erstatter for Carew, om sistnevnte ikke kan starte.

- Han skal trene alternativt, sykle litt og trene styrke. Han kommer på trening i morgen, men det er usikkert om han klarer å spille fotball, sier landslagslege Andersen.

Aston Villa sparker sesongen i gang lørdag, men Andersen og NFF har ikke kontaktet Aston Villa enda.

- Vi gjør det i morgen, etter å ha fått bildene fra MR-undersøkelsene og sett på ham i morgen, sier Andersen.

Carew har spilt 84 kamper og scoret 22 mål for det norske landslaget.

USIKKER: Landslagslege Thor Einar Andersen sier til Dagbladet at de må se bildene fra MR-undersøkelsen før de tar en avgjørelse på Carew. Foto: Scanpix
USIKKER: Landslagslege Thor Einar Andersen sier til Dagbladet at de må se bildene fra MR-undersøkelsen før de tar en avgjørelse på Carew. Foto: Scanpix Vis mer