Carew solgte luksusleilighet til NFL-legende

John Carew har solgt sin leilighet i Miami til Rob Gronkowski.

EIENDOMSSALG: John Carew har solgt en leilighet i Miami til en idrettskollega. Foto: NTB Scanpix
EIENDOMSSALG: John Carew har solgt en leilighet i Miami til en idrettskollega. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rob Gronkowski var en av NFLs største profiler fram til han la opp i mars 2019. Han skal være god for rundt en halv milliard kroner, og nå har 30-åringen funnet noe han kan bruke litt av pengene på.

En rekke medier, deriblant LA Times, skriver at Gronkowski har kjøpt en lekker leilighet i Miami av John Carew.

Gronkowski solgte nylig sitt penthouse i Boston for 20 millioner kroner, og har nå punget ut nærmere 15 millioner for Carews luksusleilighet i Biscayne Bay, Miami, ifølge avisa. Han flytter snart inn sammen med modellkjæresten, Camille Kostek.

Hjørneleiligheten er plassert i 39. etasje i Miamis femte høyeste bygg, «Marquis», og gir en fantastisk utsikt ut over byen, havna og havet. Leiligheten skal ha et areal på rundt 350 kvadratmeter, og inneholder fem soverom og fem bad. Med seks meter under taket, hvitt gulv og hvite vegger, gir leiligheten en god romfølelse. Glassveggene kan skyves til side, og Gronkowski kan gå ut på terrassen til en nydelig utsikt på morgenen. I overetasjen er det et gigantisk soverom med store vinduer ut mot havna. Carews gamle hjem ble bygd i 2009, og i bygget finner man også badebasseng, spa og treningsstudio til fri bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer