Carew sørget for semifinale

John Carew ble matchvinner da Valencia vant 1-0 mot Arsenal i den andre kvartfinalekampen i Champions League. Dermed blir det semifinalemøte mot Leeds, som tok sammenlagtseieren over Deportivo. Dagbladet.no fulgte kveldens to kvartfinaleoppgjør.

Carew hadde en rekke sjanser utover i kampen, men det skulle gå 75 minutter før lærkula gikk i mål. Store-John scoret på hodet, og sørget med det for at Valencia spiller semifinale. Arsenal trakk det lengst strået da Arsenal og Valencia møttes i den første kvartfinalen på Highbury for to uker siden, men de rød-kledde greide ikke å gjenta bragden på bortebane.

I den andre kvartfinalen kjempet Deportivo hardt for tre mål, men de greide ikke mer enn to. Dermed er det Leeds som går videre til semifinale. Dagbladet.no fulgte begge de to kvartfinalekampene, samt kveldens to oppgjør i engelsk Premier League.

TAKLES: Leeds Uniteds Lee Bowyer (i gult) blir taklet av Deportivo La Corunas Romero i kveldens kvartfinalekamp i Champions League på Estadio Municipal De Riazor.
ET HODE FORAN: Arsenals Robert Pires (t.v) får nikket ballen foran Valencias Miguel Angel Angulo i kveldens kamp på Mestalla stadium.