Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew spiller gjerne kant

John Carew innrømmer at han er skuffet over lite spilletid i Valencia, og foreslår seg selv i en kantrolle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg trodde at det ville gå bedre for meg i høst, selv om jeg skjønner at konkurransen er mye hardere siden Salva kom til klubben, sa Carew til spansk presse etter tirsdagens trening, og avviste at han ikke vil fungere sammen med rivalen.

- Det vil ikke være noe problem for meg å spille sammen med Salva. Han kan være midtspiss, og jeg kan spille på kanten, sa han ifølge Marca.

Spansk presse la merke til at han hadde en samtale med trener Rafa Benitez etter økten, men ingen av dem ville fortelle hva som var tema.

- Jeg må være tålmodig. Situasjonen kan endre seg. Jeg må jobbe hardt og prøve å score mål når jeg får sjansen, sa Carew, som onsdag skal spille fra start mot Hercules i semifinalen i en regional cupturnering.

- Det blir en god mulighet for meg, sa han.

Salva er identisk med spissen som sørget for at Sigurd Rushfeldt knapt fikk spille i Racing Santander. Nå gjør han livet vanskelig for en annen nordmann.

(NTB)

Hele Norges coronakart