Carew sterkest på bursdagen

John Carew nedkjempet tre landslagskompiser i håndbak fredag. Se bildene og Dagbladet.nos startellever.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SARAJEVO (Dagbladet.no): Carew har bursdag, og lagkameratene lovte ham en overraskelse på 24-årsdagen. På slutten av treninga på Olympiastadion fredag fikk Carew utfordringen inne på selve gresstepppet.

Det handlet om håndbak. Først la Alexander seg ned og løftet opp høyrearmen. Carew vant. Så var det Sogndals kraftkar Håvard Flo som prøvde seg på spisskjempen. Uten hell.

Til slutt skulle Claus Lundekvam måle armkrefter med Romas nyinnleide spiss. Etter litt om og men måtte stopperen, som skal ha tatt England-spiss James Beattie i disiplinen, gi opp han også.

- Jeg tok alle sammen, gliser Carew som mente Lundekvam prøvde seg med alle triks i boka når det gjaldt håndstillingene og plassering av albu.

- Det var ikke noe problem, sier Carew.

- John er sterkest, samtykker John Arne Riise på vei tilbake til hotellet etter troppens siste trening før avspark i morgen kveld.

Ikke i toppslag

Dagbladet.no tror nettopp Carews kroppsstyrke og hurtighet er det som sikrer ham en plass på topp i Nils Johan Sembs forventede 4-5-1-formasjon mot bosnierne. Norge må ikke tape oppgjøret og Tore André Flo er eneste utfordrer som enslig spiss. Stryningen var ikke engang med i troppen før mandag. Dessuten er Carew bedre i lufta. Ingen av de to er dessverre i toppslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer