Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew stoppet ikke gulljakten

Bjørn Tore Kvarme var fullstendig overlegen Valencias John Carew i høljregnet i San Sebastian, og nå kan Real Sociedad avgjøre seriemesterskapet på egen hånd.

De to nordmennene var stadig i duell med hverandre på et regnvått og fullsatt Anoeta stadion - og Bjørn Tore Kvarme kom vinnende ut av samtlige situasjoner. Den tidligere RBK-backen dominerte på midtstopperplass, var knallhard og kompromissløs i alt han foretok seg.

- Bjørn Tore var helt grei, men vi ga han ikke de store oppgavene, mener John Carew som gjerne skulle gitt landsmannen litt mer å bryne seg på.

- Vi var i en 3-4 harde dueller, men jeg skulle gjerne hatt et par til med han, forteller en passe fornøyd Carew til Dagbladet.

God start

Etter 25 minutters spill var Valencia-keeper Santiago Canizares hjelpeløs da Xabi Alonso fikk stå alene på 5 meter og smelle inn ballen med pannebrasken. Hjemmelaget luktet seriegull og mistet konsentrasjonen. Et minutt seinere delte franskmannen Anthony Reveillere villig av sine fotballgaver, da han på hel volley overrumplet hele Valencia med et kunstverk av et skudd forbi Sander Westerveld.

- Forholdene var ekstreme og begge lagene har få sjanser, oppsummerte Carew som ikke var i nærheten av å komme på scoringslista.

- Unødvendig løping

Da Valencia-stopper Roberto Ayala gikk i garderoben med to gule etter 59 minutter, ble John Carew ensom på topp.

- Jeg ble veldig alene uten Pablo Aimar og ballene mot meg gikk i hytt og vær, så det ble mye unødvendig løping, forteller Carew som fikk krampe i leggen.

- Vi skal uansett være fornøyde med 1- 1 borte mot serielederen, mener Valencia-spissen som har tro på at klubben klarer Champions League-kvalifiseringen selv om de nå ligger et poeng bak 4. plassen. Real Sociedad derimot avgjør kampen om seriegullet på egen hånd.

PÅ TOPP: Real Sociedad tok ligger nå ett poeng foran Real Madrid når det gjenstår to kamper.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media