- Carew største floppen

John Carew blir omtalt som den største floppen i italienske Roma sist sesong av det anerkjente fotballmagasinet Calcio Italia.

- Big John startet sesongen rimelig bra, men ble en ubetydelighet utover i sesongen. Han klarte aldri å kjempe seg inn på laget, selv om han var kun en av to «target-men» i stallen, skriver magasinet under tittelen «Biggest Flop».

Ved siden av teksten har magasinet brukt et bilde av Carew på alle fire. Carew scoret seks mål for Roma sist sesong. Besiktas-spissen var på banen i 20 kamper.

Det er den dyktige skribenten Antonio Labbate som har plukket ut Carew som årets flopp i Roma.

- Dette er usaklig, jeg mener at John Carew ikke var noen flopp i Roma. Dessverre fikk jeg sett ham altfor lite, men ut ifra det jeg så av ham så hadde jeg større forventninger. Uansett er det ikke lett å komme til serie A som utlending. Jeg er overbevist om at han ville lykkes bedre om han hadde fått bli i Roma en sesong til, sier TV-kommentator Thor-Rune Haugen.

Han har fulgt italiensk fotball tett gjennom flere sesonger og vet hva han snakker om.

- Dette var i slemmeste laget, de har trolig plukket ut et kjent navn som ankom fra Valencia. Uansett tror jeg ikke dette vil legge Carews liv og karriere i ruiner, sier Haugen ironisk.

Magasinet omtaler for øvrig Siena som klubben som lot Tore André Flo og Enrico Chiesa få en ny vår i internasjonal fotball.

(.NTB)

FLOPP? Her gratuleres John Carew av en av EMs største flopper. Men Carew beviste lite i Roma forrige sesong, mener fotballmagasinet Calcio.