Carew svarer ikke Semb

- John vil spille på landslaget, men han har hatt mye å styre med, sier agent Per A. Flod. Samtidig svarer Carew på SMS fra pressen.

Landslagssjef Nils Johan Semb har gjentatte ganger forsøkt å ringe John Carew, men Roma-spissen svarer ikke. Semb bekrefter overfor NRK at han ikke har fått kontakt med Carew siden landslagsspissen ble sendt hjem til Roma før landskampen mot Portugal.

Carew fikk ikke spille kampen fordi han hadde slått ned Liverpool-spiller John Arne Riise i spillerbussen.

Neste uke skal landslagstroppen til den avgjørende EM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg tas ut. Ole Gunnar Solskjær er definitivt ute med skade, og det er også usikkerhet med tanke på Carew etter at han ble hjemsendt og fikk en skriftlig korreks fra Norges Fotballforbund (NFF).

- John er motivert

Carews agent Per A. Flod sier spissen er motivert for videre landslagsspill.

- John ønsker å spille for landslaget. Han er motivert for det, sier Flod til NRK.

Når en landslagsspiller ikke svarer på henvendelser fra sin landslagssjef, vil de fleste synes at det er merkelig. Flod forklarer det slik:

- John har hatt mye å styre med den siste tiden og har ikke tenkt landslag. Jeg vet ikke engang om han har registrert disse henvendelsene.

Carew har uansett registrert henvendelser fra flere norske journalister, som han flere ganger har svart via SMS.

Usikker

Da John Carew ble presentert i Roma på en pressekonferanse etter overgangen fra spanske Valencia, virket han usikker på sin videre landslagsframtid. Blant annet sa han at han ville avvente videre reaksjon fra NFF.

25-åringen har hatt en tøff tid etter «slaget i Drammen», men sportslig har han fått seg en opptur etter å ha blitt vraket i Valencia. Allerede er det blitt ett seriemål (på straffespark) og ett mål i UEFA-cupen. Det siste kom mot Vardar Skopje onsdag kveld.

(NTB)

HAR LAGT PÅ:</B> John Carew fikk mye kritikk for mobilbruk på landslagsterning sist. Nå tar han ikke telefonen når Semb ringer.