Carew trenger mer trening

Men kan debutere i kveld.

• Premier League direkte: Fire kamper fra kl. 20.45!

(Dagbladet.no): Martin O\'Neill har ikke bestemt seg ennå, om januarkjøpene John Carew og Ashley Young skal få sjansen fra start borte mot Newcastle i kveld.

- De har en like god sjanse som alle andre til å få spille mot Newcastle, selv om John kunne hatt behov for litt mer trening, sier Villa-manageren til The Independent.

Carew har ikke spilt én kamp siden oppgjøret mot Steaua Bucaresti i begynnelsen av desember. Siden har nordmannen slitt med skader og vært utelatt av Lyon-laget.

Den tidligere Celtic- og Leicester-sjefen advarer fansen mot for store forventninger til storkjøpene. Han tror både Young og Carew trenger tid.

Selv prøver O\'Neill å legge minst mulig press på dem.

- Jeg synes det er spennende at de er her. Jeg tror håper, i hvert fall for neste sesong, at vi kan få stor nytte av dem. Ashley har et fenomentalt potensiale, mens John har vist hva han kan i store kamper i Europa, sier O\'Neill.

IKKE I KAMPFORM: Martin O\'Neill åpner for å bruke Carew mot Newcastle, selv om nordmannen trenger mer trening. Foto: Scanpix/Reuters
IKKE I KAMPFORM: Martin O\'Neill åpner for å bruke Carew mot Newcastle, selv om nordmannen trenger mer trening. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer