Carew tror Aston Villa er perfekt for Solskjær

- Han har respekten fra spillerne.

KJENNER VILLA FRA INNSIDEN: John Carew spilte for Aston Villa mellom 2007 og 2011, og scoret 37 mål. Han tror gamleklubben vil funke meget bra under Solskjærs ledelse. Foto: AP Photo/Simon Dawson/AFP PHOTO/ANDREW YATES
KJENNER VILLA FRA INNSIDEN: John Carew spilte for Aston Villa mellom 2007 og 2011, og scoret 37 mål. Han tror gamleklubben vil funke meget bra under Solskjærs ledelse. Foto: AP Photo/Simon Dawson/AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Et privatfly registrert på Aston Villa landet i går på Kristiansund Lufthavn.

Tidligere Villa-spiller John Carew tror sjefsjobben i klubben passer Ole Gunnar Solskjær perfekt.

- Det ville være en fantastisk jobb for Ole Gunnar å få. Villa er blant de seks, sju største klubbene i England. De har fantastiske fans og en fantastisk stadion. Solskjær er et stort navn i England. Han har dessuten mentaliteten og den respekten fra spillerne som han trenger for å lykkes, sier Carew til Dagbladet.

Villa-fans ønsker seg Solskjær
Den tidligere landslagsspissen trekker fram at Solskjær har gått i skole hos Sir Alex Ferguson.

- Villa er dessuten en klubb som uten tvil er glad i nordmenn og skandinaver. Jeg har fått tweets fra Villa-fans i dag som ønsker seg Solskjær som ny manager, sier Carew og legger til:

- Jeg tror Villa ville funke kjempebra under hans ledelse. Alt ligger til rette for at Solskjær skal få en stor trenerkarriere i England, sier Carew.

- Har fått noe alvorlig å tenke på
Fotballkommentator og sportssjef Kenneth Fredheim i Canal Plus mener Solskjær virkelig får noe å tygge på dersom han får tilbud om managerjobb i Aston Villa.

- Jeg mener det er riktig av Solskjær å si nei til klubber som Blackburn og Bolton, med den begrunnelse at han fortsatt har mye å lære og bevise. Men jeg tror nok avgjørelsen blir vanskeligere hvis det blir snakk om en klubb som Villa, sier Fredheim.

Han trekker fram at Aston Villa er en av Englands virkelig store klubber, med en lidenskapelig og entusiastisk fanbase og bra eierskap.

- Ingen er bedre til å vurdere dette her enn Ole Gunnar sjøl. Han har en unik erfaring som både spiller og trener under Sir Alex Ferguson i Manchester United. Men hvis Aston Ville virkelig ønsker ham, har han fått noe alvorlig å tenke på, sier Kenneth Fredheim.

Les mer i dagens papirutgave av Dagbladet

VILLA I KRISTIANSUND: Privatflyet til Aston Villa-eier Randy Lerner landet i går ettermiddag på Kristiansund Lufthavn. Solskjær er bosatt i byen sammen med familien. Foto: Helge Fredriksen
VILLA I KRISTIANSUND: Privatflyet til Aston Villa-eier Randy Lerner landet i går ettermiddag på Kristiansund Lufthavn. Solskjær er bosatt i byen sammen med familien. Foto: Helge Fredriksen Vis mer