Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew tror han blir bøtelagt

John Carew droppet sponsorskjorta på TV og risikerer bot fra Fotballforbundet. Carew angrer ingenting.

VALBY STADION (Dagbladet.no): Det var i SportsExtra på TV 2 i går kveld Valencia-spissen stilte på direkten i en skinnende svart skjorte kneppet ned til brystet. Ved siden av satt Håvard Flo i Norges Fotballforbunds lyseblå sponsorskjorte.

- Håvard hadde riktig trøye, jeg tenkte det fikk holde, sier Carew på spørsmål fra TV 2 i kveld.

Han angrer ikke regelbruddet.

- Jeg hadde gjort det en gang til.

23-åringen er kjent for sine flotte biler, hårfrisyrer og trendy garderobe fra Spania. Nå regner han med at Norges Fotballforbund reagerer med en bot. Den tror han de trekker fra hans del av markedsavtalen spillerne inngikk med NFF.

- Får jeg en bot, tar jeg den med glede, sier Carew.

Han vil ikke kritisere NFFs sponsortøy.

- De er stilige til trening, sier han.

Ble lagt merke til

NFFs Tore Krogstad bekrefter at det er blitt registert at Carew ikke brukte antrekket han er kontraktsfestet til under landslagssamlinger.

- Først må vi finne ut hva som har skjedd, og ikke skjedde, sier Krogstad til Dagbladet.no.

Krogstad antyder at det kan være formildende omstendigheter dersom Carew glemte seg, og det faktum at TV-intervjuet ikke skjedde i NFF-regi.

- Dette er blitt lagt merke til i NFF, men først må vi ha fakta på bordet, sier han.

Trolig får ikke Carew høre noe mer til saken før både landskampen mot Danmark og møtet med Romania onsdag er historie. Carew er i strålende humør to dager før avspark, og synes han ser tegn på at danskene begynner å bli skjelvne.

- Danskene er kanskje usikre og redde. Det har vært mye styr og ståk. De snakker mye om oss, og sier andre ting enn tidligere. Det tror jeg er positivt for oss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media