Carew tviler på at det blir fotball igjen etter kjendis-comeback

- Er langt unna form. Se video.

Handshake for Peace - MOT 5-3

(Dagbladet): John Carew tror han er ferdig som fotballspiller. Da Dagbladet spurte om det fristet med et comeback etter dagens kjendiskamp på Ekeberg, svarte spissen:

- Jeg har egentlig ikke bestemt meg. Men det ser ikke ut som jeg kommer til å satse på fotball igjen. Jeg holder på med en del andre ting, sier Carew til Dagbladet, uten å ville røpe akkurat hva han driver med.

Carew har gått uten klubb i lang tid, og har satset mer og mer på en skuespillerkarriere og andre prosjekter.

Har fått tilbud Spissen har bare hatt fotballsko på beina en eller to ganger det siste året. Nå røper han at veien tilbake til fotballbanen er lang. Carew er i hvert fall tre måneder unna toppformen, og lysten er heller ikke noe som trigger treningsiveren.

- Det er ikke noe jeg satser på. Jeg har tenkt på å spille i en tippeligaklubb, men jeg ser ikke på det som veldig sannsynlig, da hadde det i så fall blitt Vålerenga, sier Carew.

- Har du fått noen konkrete tilbud i det siste?

- Ja det har vært et par ting fortsatt faktisk etter så lang tid. Det var noe i Asia et eller annet sted, men det var ikke så aktuelt, men det er interesse fortsatt, sier Carew til Dagbladet.

- Fra hvilke land?

- Qatar og Dubai og de landene der, de er fortsatt på. Kina, sier Carew.

Imponert Egil Drillo Olsen var med som trener i dagens kamp. Han kommer ikke til å lokke Carew tilbake på fotballbanen.

- Nei, det valget må han ta selv. Det er ikke det vi kommer til å snakke om, sier Drillo til Dagbladet.

Hvordan var det å se Carew på banen igjen?

- Det var morsomt det. Det er alltid hyggelig å treffe John. Han er alltid blid og veldig sosial, men jeg har ikke fått hilst på han ennå. SÅ jeg må hilse på han etterpå, sier Drillo.

Hva kommer dere til å snakke om da?

- Nei, jeg får høre hvordan livet hans er utenfor fotballen. Det er tydeligvis bra så vidt jeg skjønner, sier landslagssjefen.

Northug-show Petter Northug var det store trekkplasteret da det var kjendiskamp på Norway Cup i dag. 

Og stjerna lovet sirkus før kampen.

 - Jeg har ett mål i dag, og det er å grisetakle Thomas (lillebror journ.anm.), flirte Petter Northug før kampen.

 IMPONERTE:   Erik Myggen Mykland viste at han ikke har glemt gamle kunster. Foto: Benjamin Ward / Dagbladet
IMPONERTE: Erik Myggen Mykland viste at han ikke har glemt gamle kunster. Foto: Benjamin Ward / Dagbladet Vis mer

Men det var ikke lett å få fatt på lillebror Northug. Han løp og løp, og Petter hadde mer enn nok med å holde følge.

Men etter 13 minutter smalt det. Petter driblet sin bror, og satte fart framover. Det ville ikke lillebror ha noe av, og meide skuldra i ryggen på Petter. Da falt den olympiske mesteren rett i bakken, og ville ha gult kort på sin bror.

- Jeg kommer til å bruke det her mot Petter en stund. Det pleier å svi for den som taper, sa Thomas Northug til TV2 da seieren var sikret.

Langskuddfest Tekka Lundefaret ga MOT ledelsen tidlig i kampen. Det var John Carew som serverte lagkameraten. Carew driblet to mann før han uegoistisk serverte lagkameraten.

Freddy Dos Santos utliknet noen minutter senere med et herlig langskudd.

Og det så ut som langskudd var trikset for å score. Da 19 minutter var spilt sendte Steffen Stegavik HFP opp i ledelsen med et nytt langskudd.

MOT svarte etter 40 minutter. Jan Kvalheim pirket inn 2-2 da keeper måtte gi retur.

Straffespark Det var ingen tvil om hvem som var dagens spiller på sletta. Erik Mykland viste at han slett ikke har glemt gamle kunster. Reportoaret besto fortsatt av herlige vendinger, overstegsfinter og strøkne pasninger.

Carsten Skjelbreid hadde også noen matchvinnerredninger på strek, langt over nivået på 7.divisjonslaget han til vanlig spiller på.

Etter ordinær tid var det 2-2, og det hele skulle avgjøres på straffespark.

Der bommet både Petter og Even Northug og seieren gikk til Handshake for Peace.

- Straffen var like dårlig som kampen, men det var artig å spille. Når jeg og min bror bommer må hele familien ta på seg tapet, sier Northug.