Carew ut på båre

John Carew er ute i to, tre uker etter at han skadet foten da Besiktas tapte 2- 1 for Steua Bucuresti i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Carew måtte ut på båre i gårsdagens kamp i UEFA-cupen. Annen omgang var bare noen få minutter gammel da Lørenskog-gutten landet forkjært etter en duell. Nordmannen hadde så store smerter at han ikke klarte å fortsette kampen, og ble byttet ut.

Hevelser

Carew hadde hevelser i foten etter møtet med en heller dårlig gressmatte i Romania.

Han kunne ikke snakke på telefonen i går, men ga beskjed til Dagbladet via agent Per A. Flod om at han er ute i to eller tre uker.

Nordmannen skal nå til røntgenundersøkelser for å se hvor alvorlig skaden er. Undersøkelsen vil vise om Carew kan spille søndagens bortemøte med Samsunspor.

Sliter hjemme

Besiktas sliter i den hjemlige serien, og har bare tatt 17 poeng på 13 kamper. Opp til serieleder Fenerbahce er det nye 17 poeng, og fansen er ikke fornøyd.

En skadd Carew er derfor et kraftig skudd i baugen for Besiktas. Nordmannen er lagets store stjerne og toppscorer med åtte mål.

Da Carew måtte forlate banen til fordel for Tumer Metin, ledet Steua Bucuresti 2- 0 på Stadionul Ghencea. Vertene tok ledelsen etter bare tre minutter ved Adrian Neaga. Og det gikk bare 16 minutter før 2- 0 satt bak Ramazan Kursunlu. Det målet sto Cristian Cioccoiu for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.