Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew ut på båre

John Carew er ute i to, tre uker etter at han skadet foten da Besiktas tapte 2- 1 for Steua Bucuresti i går.

Carew måtte ut på båre i gårsdagens kamp i UEFA-cupen. Annen omgang var bare noen få minutter gammel da Lørenskog-gutten landet forkjært etter en duell. Nordmannen hadde så store smerter at han ikke klarte å fortsette kampen, og ble byttet ut.

Hevelser

Carew hadde hevelser i foten etter møtet med en heller dårlig gressmatte i Romania.

Han kunne ikke snakke på telefonen i går, men ga beskjed til Dagbladet via agent Per A. Flod om at han er ute i to eller tre uker.

Nordmannen skal nå til røntgenundersøkelser for å se hvor alvorlig skaden er. Undersøkelsen vil vise om Carew kan spille søndagens bortemøte med Samsunspor.

Sliter hjemme

Besiktas sliter i den hjemlige serien, og har bare tatt 17 poeng på 13 kamper. Opp til serieleder Fenerbahce er det nye 17 poeng, og fansen er ikke fornøyd.

En skadd Carew er derfor et kraftig skudd i baugen for Besiktas. Nordmannen er lagets store stjerne og toppscorer med åtte mål.

Da Carew måtte forlate banen til fordel for Tumer Metin, ledet Steua Bucuresti 2- 0 på Stadionul Ghencea. Vertene tok ledelsen etter bare tre minutter ved Adrian Neaga. Og det gikk bare 16 minutter før 2- 0 satt bak Ramazan Kursunlu. Det målet sto Cristian Cioccoiu for.

10 mann

Besiktas klarte likevel å score på slutten ved Ibrahim Akin. Steua måtte spille de siste 12 minuttene med 10 mann etter at Daniel Oprita ble sendt av banen.

TIL RØNTGEN: John Carew blir båret ut på båre i går kveld. Nå skal han til røntgen for å se hvor alvorlig skaden er.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media