- Carew var helt forferdelig å spille mot

Villa-nykomling satte opp drømmelag.

VANSKELIG Å SPILLE MOT: Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot. Foto: Scanpix
VANSKELIG Å SPILLE MOT: Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot.

Micah Richards (27) er på plass i Birmingham for å ta fatt på sin første sesong i Aston Villa. Den engelske forsvarsspilleren ble hentet gratis til klubben etter at Manchester City ikke ønsket å forlenge kontrakten hans i sommer.

- Jeg prellet av ham På Villas nettsider har Richards satt opp sitt «Villa-drømmelag». På topp har 27-åringen funnet plass til John Carew.

- Darren Bent var et rovdyr, Juan Pablo Angel scoret de fineste målene og Emile Heskey bant opp spillere på en fantastisk måte, men jeg må nesten gå for John Carew. Rett og slett fordi han er en av de vanskeligste spillerne jeg har spilt mot, sier Richards, og utdyper:

- Jeg husker en kamp mot Villa. Jeg prøvde å stoppe ham, men spratt tilbake. Jeg stormet i ham på nytt, men igjen prellet jeg av ham. Til slutt sa jeg til «Dunney» (lagkamerat Richard Dunne): Vær så god: Han er din. Prøv og stopp ham du, er du snill.

- Han var bare forferdelig å spille mot, sier Richards, som selv er kjent for å være en fysisk sterk spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.