VANSKELIG Å SPILLE MOT: Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot. Foto: Scanpix
VANSKELIG Å SPILLE MOT: Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot. Foto: Scanpix Vis mer

- Carew var helt forferdelig å spille mot

Villa-nykomling satte opp drømmelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aston Villas nye forsvarsspiller, Micah Richards, forteller at John Carew er en av de verste spillerne han har spilt mot.

Micah Richards (27) er på plass i Birmingham for å ta fatt på sin første sesong i Aston Villa. Den engelske forsvarsspilleren ble hentet gratis til klubben etter at Manchester City ikke ønsket å forlenge kontrakten hans i sommer.

- Jeg prellet av ham På Villas nettsider har Richards satt opp sitt «Villa-drømmelag». På topp har 27-åringen funnet plass til John Carew.

- Darren Bent var et rovdyr, Juan Pablo Angel scoret de fineste målene og Emile Heskey bant opp spillere på en fantastisk måte, men jeg må nesten gå for John Carew. Rett og slett fordi han er en av de vanskeligste spillerne jeg har spilt mot, sier Richards, og utdyper:

- Jeg husker en kamp mot Villa. Jeg prøvde å stoppe ham, men spratt tilbake. Jeg stormet i ham på nytt, men igjen prellet jeg av ham. Til slutt sa jeg til «Dunney» (lagkamerat Richard Dunne): Vær så god: Han er din. Prøv og stopp ham du, er du snill.

- Han var bare forferdelig å spille mot, sier Richards, som selv er kjent for å være en fysisk sterk spiller.

Richards Villa-lag (4-4-2): Shay Given - Alan Hutton, Richard Dunne, Olof Mellberg, Stephen Warnock - James Milner, Gareth Barry, Stanislav Petrov, Ashley Young - Gabriel Agbonlahor, John Carew.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer