Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Carew var ikke heldig i dag

BERGEN (Dagbladet): Per Ove Ludvigsen raget høyest og gjorde John Carew til en tung statist. - Carew er et stort talent, men han var kanskje ikke så heldig i dag, sier duellvinneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ludvigsen jublet over en kollektiv Brann-seier og viktige bonuspenger. Han hadde full kontroll i Brann-forsvaret. Peddien ville ikke fokusere mer på Carew, men på eget lag.

- Vårt kollektive spill var solid. Vi ga mer enn 90 prosent, og det holdt i dag, sier han fornøyd.

Drillo var ikke fornøyd med stjernespissen sin: - John leter den giftige formen han har hatt tidligere. Han var ikke god i første omgang, men kom seg litt etter pause.

- Per Ove Ludvgisen var bra, men Brann vant først og fremst på grunn av høyt tempo og stor aggressivitet. De ga oss få overganger, og de gangene vi fikk det, takket guttene nei. Brann vant fortjent, sier Drillo.

  • Banens beste spiller, målscorer Kjetil Løvvik, var meget godt fornøyd etter kampen i går: - Jeg har selvtillit og er i god form. I denne kampen var det klasseforskjell på oss og Vålerenga, spesielt i første omgang, sier Løvvik.