Carew venter på Glimt

For i kveld skal formsvake norske lag spille Uefa-cup.Direkte fra klokka 19.

(Dagbladet.no): Allerede klokka 19 sparket Stabæk i gang et håpløst forsøk på å ta igjen 4-0-tapet fra første kamp i Uefacupen. Franske Sochaux trenger neppe ta ut all verdens med krefter i kveld.

For Stabæk derimot, kan kampen være viktig trening før de siste og viktige kampene i Tippeligaen. Der Stabæk som kjent kjemper en desperat kamp for å overleve.

 • Følg Stabæk - Sochaux direkte klokka 19.

  Glimt gleder seg


  For Bodø/Glimt er situasjonen en helt annen. Nordlendingene fikk med seg 1-1 på Apsmyra, og i Istanbul har Besiktas problemer. Ryktene i tyrkisk presse vil ha det til at trener Vicente Del Bosque får sparken uansett hvordan det går mot Glimt i kveld.

  På virker klubbkaoset spillerne tilstrekkelig, kan Glimt sjokkere på bortebane.

  Selv om Del Bosque neppe tar sjansen på å hvile stjerner som John Carew i kveld. Avisa Nordland er på plass i Tyrkia, og hevder det er helt sikkert at nordmannen spiller fra start.

 • Om han gjør det får du vite på Dagbladet.no en time før kampstart klokka 19.30. Besiktas - Bodø/Glimt følger du direkte her.

  Aas har trua


  Odd var uheldige som tapte 1-0 hjemme for Feyenoord, og tar med seg håp om avansement til Rotterdam. Ikke mange andre enn Odds egne spillere tror de får et resultat på De Kuip, men til Telemarksavisa forteller Alexander Aas at selvtilliten er på topp.

  Og at de fort kan sjokkere Feyenoord om nederlenderne tror de allerede er videre.

 • Kampen følger du i hvert fall direkte her klokka 20.30.
GODT UTGANGSPUNKT: Men Bodø/Glimt må score i Istanbul for å gå videre i Uefacupen.