Carew vil anke utvisningen

John Carew fikk rødt kort for å hysje på publikum etter scoringen mot Bilbao i går. Nå håper han Valencia vil anke utvisningen. Les også andre nyheter fra norsk fotball.

Carew pådro seg sitt andre gule kort for kvelden, bare sekunder etter å ha utliknet til 1-1 mot Bilbao. Lørenskog-gutten feiret med å hysje på hjemmefansen, etter å ha mottatt sjelsord kampen igjennom. Det likte ikke kampens dommer som ga nordmannen rødt kort.

«Jeg kan ikke skjønne at dette kvalifiserte til utvisning. Klubben vil muligens skrive brev til forbundet for å be om at det ikke blir karantene. Det skal da vel litt mer til å bli utvist?, skriver Carew på sin egen hjemmeside.»

 • Carew har så langt scoret sju seriemål i den spansk toppserien.

  Tryggvi Gudmundsson krever ti prosent av overganssummen på 5 millioner kroner for å skrive under for Stabæk. - Jeg synes pengene er avgjørende for at overgangen til Stabæk skal være lønnsom for meg, sier Gudmundsson ifølge Fotball247. Islendingen ønsket seg opprinnelig sørover i Europa.

  Erik Bo Andersens karriere i Odd Grenland kan være over omtrent før den har begynt. En plagsom kneskade gjør at Andersen må opereres, og dansken vil i beste fall være tilbake på banen om seks måneder. - De fleste legene sier det vil ta mellom seks måneder og ett år. Andre sier jeg må instille meg på at karrieren er over, sier Andersen ifølge Fotball247.

  Rune Hagen kan være på vei til Bryne. Hagen har fått lite spilletid i Vålerenga, og ønsker seg bort fra Oslo-klubben. Brynes nye trener Erik Bragstad har meldt sin interesse for den tidligere Strømsgodet-vingen.

  Thomas Breivik har skrevet under ny kontrakt med Bodø/Glimt. Dermed er 23-åringen klar for ny sesong i nordlansklubben.

  lars.erik.pedersen@dagbladet.no