Carew vil bidra til å sende West Ham opp

Tilbake i trening etter flere småskader.

SNART KLAR: John Carew har slitt med småskader, men vil gjerne bidra til å sende West Ham mot opprykk i sesonginnspurten i engelsk mesterskapsserie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SNART KLAR: John Carew har slitt med småskader, men vil gjerne bidra til å sende West Ham mot opprykk i sesonginnspurten i engelsk mesterskapsserie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

John Carew har slitt med småskader, men vil gjerne bidra til å sende West Ham mot opprykk i sesonginnspurten i engelsk mesterskapsserie.

Carew har fått lite spilletid i klubben fra Øst-London siden han meldte overgang i fjor sommer. I starten av sesongen var ikke manager Sam Allardyce helt fornøyd med nordmannens form. Siden har han trent godt, men samtidig hatt skadetrøbbel.

- Jeg har slitt en del med småskader. I det jeg var i ferd med å bli friskmeldt fikk jeg en ny skade. Men jeg er nesten klar igjen. Jeg startet å trene med laget forrige uke og håper å være en viktig spiller for klubben i de siste ukene av sesongen, sier Carew til Sky Sports.

32-åringen trives i West Ham og håper å kunne ta del på banen i det som ser ut til å bli en tett og spennende opprykkskamp.

- Atmosfæren rundt klubben er fantastisk. Å spille i mesterskapsserien er tøft, og jeg tror ikke mange forstår hvor hardt det egentlig er. Vi gjør det bra og rykker forhåpentlig rett opp igjen til Premier League, mener Carew, som står med to seriemål for West Ham.

- Opprykkspresset er der hele tiden. Mange lag gjør det godt og kjemper rett bak oss på tabellen. Vi må ta tre poeng så ofte vi bare kan.

West Ham er ett poeng bak Southampton og er nummer to i mesterskapsserien. Londonerne har én kamp mindre spilt enn serielederen.

(NTB)