Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew vil ha ny Villa-kontrakt

- Utelukker ikke samtaler til sommeren.

(Dagbladet.no): John Carew har drøye to år igjen av kontrakten han skrev da han ble klar for Aston Villa for 13 måneder siden.

Men den norske landslagsspissen kan godt tenke seg å fortsette i Birmingham-klubben også etter sommeren 2010.

- Om jeg vil forlenge? Absolutt, men det er opp til klubben og hvorvidt de fortsatt er fornøyd med meg. Det har vært en god sesong for meg. Skader har bare kostet meg seks eller sju kamper, sier han til Birmingham Mail.

- Tidligst til sommeren

Carews agent Per A. Flod sier det ikke er noen hast med å reforhandle kontrakten.

- Det er tidligst aktuelt til sommeren. Jeg vil ikke utelukke at vi ser på det da, men det avhenger jo litt av hva klubben sier også, sier Flod til Dagbladet.no.

Carew selv sier i alle fall at han stortrives i byen og at fansen har vært fantastisk.

Etter å ha prøvd seg både i Spania, Italia, Tyrkia og Frankrike, nyter Carew nå rollen som en av de mer erfarne spillerne på laget.

STORTRIVES: John Carew feirer hattricket mot Newcastle med lagkameratene. Spissen sier han gjerne vil bli i Villa etter at kontrakten går ut i 2010. Foto: AP/Scanpix
STORTRIVES: John Carew feirer hattricket mot Newcastle med lagkameratene. Spissen sier han gjerne vil bli i Villa etter at kontrakten går ut i 2010. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Deler erfaringer

- Jeg har fått dele erfaringene min videre med spillergruppa. Jeg er bare 28, men jeg har vært heldig og fått oppleve mye. Og jeg prøver å gi erfaringen fra de store kampene i Champions League og europacupene videre til spillerne her, sier han.

Om det blir aktuelt å forhandle om ny kontrakt, kan Carew trolig dra nytte av en positiv formutvikling. Fra en litt laber start på sesongen, har han blitt en svært viktig brikke for Villa.

- Sånn er det for alle spillere. Det er ikke spesielt for meg. Du vil ha perioder hvor formen går opp og ned, men generelt synes jeg at jeg har vært i ganske bra form, sier han.

image: Carew vil ha ny Villa-kontrakt
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media