Carew vil ha utenlandsk sjef

John Carew liker Eggen, Sollied og Hareide - men håper Norge henter Sembs arvtaker fra utlandet.

Carew har sagt nei til Norge to ganger i høst. Men ifølge agent Per A. Flod kan mye endre seg nå som landslaget skal ansette ny trener etter Nils Johan Semb.

Roma-spissen følger lanseringen av ulike kandidater med stor interesse. Agenten snakket med 24-åringen under Norges kamp mot Spania i går:

- Av de som er lansert har John stor sans for både Åge Hareide, Trond Sollied og Nils Arne Eggen. Alle tre er gode navn for ham, han snakker varmt om dem, sier Flod til Dagbladet.no.

Vil ha trener som inngir respekt

Offisielt sier alle tre foreløpig nei til å overta for Semb.

- John sier til meg at det også går an å se utenfor Norges grenser etter ny trener. Kanskje det hadde vært smartest, sier Flod som ikke legger skjul på at forholdet mellom duoen og Semb ikke er det aller beste.

- Det John ikke håper er at de velger ny trener av den gamle skolen. John vil ha en trener som inngir respekt innad, sier Flod.

Agenten understreker at Carew fortsatt sier midlertidig nei til å spille med flagget på brystet.

- Dette ligger dødt nå, vi tar ikke opp den hansken. Men med en ny trener blir det en helt ny situasjon. Da blir det opp til han som kommer, sier Flod.

Flod forteller at Carew sympatiserer med med Tore André Flo, som følte seg voldsomt ensom alene på topp mot de spanske backene i går.

- Som John sier, dette har han slitt med i to år. Det er greit at Tore André sier han har samme erfaring. Da trenger ikke John å føle seg dum når han sier det.

Forberedt på benken

Ifølge agenten er Carew helt skadefri, og håper å få spille borte mot Bologna søndag. Hittil har han scoret tre mål i romaklubben.

- I tillegg har han vært involvert i nesten hvert eneste mål når han har vært på banen. Men han er forberedt på å spille én kamp, så sitte på benken i neste, sier Flod.

(Dagbladet.no)

PÅ KANT:</B> John Carew ønsker seg, ifølge sin agent, helst en utenlandsk trener på landslaget.