Carew vil ikke utnytte skottens frykt

- Jeg tenker bare på å score.

ULLEVAAL/GLASGOW (Dagbladet.no): Skottland-stopper Gary Caldwell fortalte tirsdag om sin redsel for Norges spiss John Carew før lagenes VM-kvalikmøte på Hampden Park lørdag.

- Noen ganger må du prøve å unngå at det blir en fysisk duell og i stedet bruke hodet. Hvis jeg havner i en skikkelig slåsskamp med ham, vil det bare være én vinner, sa Caldwell.

- Det er positivt at han sier det. Dette viser vel at han følger nøye med på den engelske fotballen, sier Carew til Dagbladet.no om Celtic-spiller Caldwell.

- Vil ikke skade noen

Men den snille kjempen fra Lørenskog avviser at han vil dele ut litt ekstra juling i duellene nå som han vet at motstanderen helst vil unngå kroppskontakt med ham.

- Jeg legger ikke opp spillet mitt etter slike uttalelser, svarer Carew.

- Målet mitt er jo heller ikke å skade noen. Jeg tenker ikke på dueller når jeg går på banen, jeg tenker bare på å score mål, understreker Aston Villa-spilleren.

Forventer mange dueller

SNILL KJEMPE: Selv om han er fryktet, går ikke John Carew til kamp med tankene på å bruke muskler i duellene. Han vil bare score mål. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
SNILL KJEMPE: Selv om han er fryktet, går ikke John Carew til kamp med tankene på å bruke muskler i duellene. Han vil bare score mål. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

Uansett: Om Caldwell forventer en god dose juling fra Carew, kan Norge også regne med en del juling i retur fra de skotske spillerne.

- De spiller vel fysisk tøft, slik de pleier å gjøre, tror Carew.

- Skottene er ikke så hodesterke, så dødballene er ikke deres farligste våpen. Men de er duellsterke over hele banen. Det vil bli mange dueller, venter landslagssjef Åge Hareide.

- Vi møter garantert et tent lag, som får en fantastisk støtte fra hjemmefansen. Begge lagene ønsker nok å angripe, forventer Riise.

Carew vil ikke utnytte skottens frykt
INGEN PYSE: Gary Caldwell (høyest) er en tøff, skotsk stopper. Men han har respekt for John Carew.