Carew vil til England

John Carew røper foran Champions League-finalen at han gjerne spiller i Premier League i framtida.

Det er engelske The Times som bringer et stort intervju med Carew i dag. Der forteller Carew ikke bare at han kan tenke seg å spille i England - men også hvilke klubber som frister ham.

- Kanskje Chelsea eller Liverpool, sier Carew.

Han understreker likevel at han trives i Valencia og at han koser seg i Spania etter overgangen fra Rosenborg i fjor sommer.

Rosenborg for små

- Hva kunne jeg gjøre? Den spanske ligaen er den beste. Folkene og livsstilen er bedre her enn i Italia, hvor jeg også kunne reist. Jeg har en flott leilighet, jeg kan gjøre hva jeg vil og jentene er vakre. Jeg har ingen som dette, sier Carew og viser den manglende ringen på fingeren.

Ifølge The Times sier Carew at han reiste fra Rosenborg fordi «de var for små for ham».

Lagkameraten Didier Deschamps bekrefter at Carew har lykkes i Valencia.

- Han er i virkelig god form. Etter en vanskelig start er han tilbake i slag, sier franskmannen og fortsetter skamrosen av den norske spissen.

- Han er en ung spiller med ekstraordinære kvaliteter - fart, intelligens, styrke i lufta. Han er enda mer effektiv nå i den tredje delen av sesongen. Han har vært helt avgjørende for oss i Champions League.

Rygger for mye

Ifølge en journalist i den spanske storavisa Marca trenger Carew likevel mer tid i den spanske ligaen.

- Han spiller for mye med ryggen til målet og burde vært mer direkte. Men når det gjelder fart, styrke og tilstedeværelse har han alt, sier Diego Pico.

Unntatt nøyaktighet, mener The Times-journalisten. Intervjuavtalen ble brutt to ganger før Carew tilfeldig snublet over han og snakket villig.