Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carew viste Fabregas hvordan det skal gjøres

Scoret Villas siste mot Hull.

GIKK FOR KRAFT: John Carew kom inn 12 minutter før slutt, og klinte ballen midt i mål da han fikk sjansen fra straffemerket. Foto: AP Photo/Simon Dawson
GIKK FOR KRAFT: John Carew kom inn 12 minutter før slutt, og klinte ballen midt i mål da han fikk sjansen fra straffemerket. Foto: AP Photo/Simon Dawson Vis mer

||| Aston Villa - Hull 3-0, Arsenal - Stoke 2-0

(Dagbladet): John Carew satt på benken i 78 minutter mot Hull, men rakk likevel å snike seg med i målprotokollen.

Nordmannen erstattet Emile Heskey i Villa-angrepet og tok straffeansvar da Ashley Young ble felt av keeper Matt Duke.

Og fra 11-meteren er det som regel no nonsense-prinsippet som gjelder for Carew. Han tok rennafart og dæljet ballen midt i mål til 3-0 for vertene.

Villa hadde få problemer med å ta sin sjuende ligaseier for sesongen, og grunnlaget ble lagt den første halvtimen.

På femteplass

Etter 13 minutter var midtstopper Richard Dunne på en visitt oppe i Hull-feltet, og han viste spisstakter da han skjøt kontant i mål via tverliggeren.

Kvarteret senere var kampen så godt som punktert. Keeper Duke klarerte ikke langt nok, Villa tok innkastet raskt og James Milner løftet ballen elegant inn i det tomme buret med utsida av høyrefoten.

Villa passerte Liverpool med seieren, og inntok femteplassen på tabellen.

Rettet opp Fabregas-miss

På Emirates regnet de fleste med at Arsenal ville slå tilbake mot Stoke etter en skuffende uke, som har gitt to 0-3-tap mot henholdsvis Chelsea og Manchester City.

20 minutter var spilt da Andrei Arsjavin danset seg inn i 16-meteren og kroppsfintet Rory Delap, som stakk ut en fot og felte russeren. Han prøvde ikke engang protestere da dommeren pekte på straffemerket, men Thomas Sørensen reddet forsøket fra Cesc Fabregas.

Det skulle likevel bare ta seks minutter før Arsenal var i ledelsen.

Igjen var det Arsjavin som gjorde livet surt for Stoke, og med en smart bredside og lengste hjørnet gjorde han det Fabregas ikke greide - og overlistet Sørensen.

Aaron Ramsey fikk æren av å score Arsenals andre og siste mål drøye 10 minutter før slutt, da han nærmest tuppet ballen i mål fra 16 meter.

MISSET: Cesc Fabregas så Thomas Sørensen redde forsøket hans fra straffemerket. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA
MISSET: Cesc Fabregas så Thomas Sørensen redde forsøket hans fra straffemerket. Foto: EPA/FELIPE TRUEBA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media