Carews drømmekveld

John Carew er svært glad for å være inne i Valencia-varmen igjen. - Jeg vet jeg ikke kommer til å starte hver gang, men det blir i alle fall mer spilletid enn i fjor. Det er jeg veldig glad for, sier Carew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går viste han seg tilliten verdig da han rundspilte Basel, og nesten ga Valencia seieren på egen hånd.

Nordmannen scoret to, la opp til to og var svært delaktig på de to siste da spanjolene slo sveitsiske Basel hele 6-2 hjemme i går.

- Det er vanskelig å score seks mål i europacupen, og spesielt når været ikke er helt på topp. Dette var en fantastisk seier for både laget og meg selv, sa Carew etter kampen.

Han er svært glad for å være med i startoppstillingen igjen, etter en vanskelig fjorårssesong.

Show

23-åringen slo til som lyn fra klar himmel i kampens tiende minutt. Til da hadde kampen vært rolig i regnværet på Mestalla. Men da Carew fikk ballen fra Pablo Aimar inne i 16-meteren, og satte den enkelt forbi keeper Zuberbühler, var showet i gang.

Bare tre minutter seinere kom det andre. I mellomtida hadde Carew allerede blitt nektet et straffespark, og hatt et skudd utenfor. Vicente Rodrmguez la inn fra venstre, og nordmannen hadde små problemer med å heade inn 2-0.

Populær

Da syntes Carew det var nok, og at det var på tide å få med resten av laget på scoringsballet. I det 17. minutt slo han en flott gjennombruddspasning til Fabmo Aurélio, som sendte ball nummer tre til side for keeper. 11 minutter etter kjørte Carew dribleshow på kanten, som ga Valencia et hjørnespark. Det slo Rodriguéz inn til Rubén Baraja, som laget 4-0 til vertene før halvtimen var spilt. Bare sekunder etter headet Carew i stolpen, men det ble ikke flere mål før pause.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer