Carews drømmekveld

John Carew er svært glad for å være inne i Valencia-varmen igjen. - Jeg vet jeg ikke kommer til å starte hver gang, men det blir i alle fall mer spilletid enn i fjor. Det er jeg veldig glad for, sier Carew.

I går viste han seg tilliten verdig da han rundspilte Basel, og nesten ga Valencia seieren på egen hånd.

Nordmannen scoret to, la opp til to og var svært delaktig på de to siste da spanjolene slo sveitsiske Basel hele 6-2 hjemme i går.

- Det er vanskelig å score seks mål i europacupen, og spesielt når været ikke er helt på topp. Dette var en fantastisk seier for både laget og meg selv, sa Carew etter kampen.

Han er svært glad for å være med i startoppstillingen igjen, etter en vanskelig fjorårssesong.

Show

23-åringen slo til som lyn fra klar himmel i kampens tiende minutt. Til da hadde kampen vært rolig i regnværet på Mestalla. Men da Carew fikk ballen fra Pablo Aimar inne i 16-meteren, og satte den enkelt forbi keeper Zuberbühler, var showet i gang.

Bare tre minutter seinere kom det andre. I mellomtida hadde Carew allerede blitt nektet et straffespark, og hatt et skudd utenfor. Vicente Rodrmguez la inn fra venstre, og nordmannen hadde små problemer med å heade inn 2-0.

Populær

Da syntes Carew det var nok, og at det var på tide å få med resten av laget på scoringsballet. I det 17. minutt slo han en flott gjennombruddspasning til Fabmo Aurélio, som sendte ball nummer tre til side for keeper. 11 minutter etter kjørte Carew dribleshow på kanten, som ga Valencia et hjørnespark. Det slo Rodriguéz inn til Rubén Baraja, som laget 4-0 til vertene før halvtimen var spilt. Bare sekunder etter headet Carew i stolpen, men det ble ikke flere mål før pause.

Bortelaget reduserte bare sekunder etter hvilen, men i det 58. minutt var Carew frampå igjen med et skudd fra 20 meter. Zuberbühler måtte gi retur, og Aimar kunne enkelt sette inn 5-1. Og som ikke det var nok: To minutter etter spilte Aimar gjennom til Carew, som i sin tur la tilbake til Mista. Bang! 6-1 til Valencia. At det ble en redusering i sluttminuttene, gjorde ikke så mye.

John Carew var en populær mann etter kampen, og måtte gi flere intervjuer. De fleste lurte på om han ville fortsette storformen i den spanske serien.

- Nå skal jeg først konsentrere meg om landskampene. Vi tar dem før kampen mot Celta Vigo, sa en strålende Carew til pressekorpset.