Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carews manager: - Jeg kunne scoret sjøl

O\'Neill mest imponert over Young.

(Dagbladet.no): John Carew får selvsagt fortjent ros etter gårsdagens to scoringer mot Reading.

The Telegraph gir ham ni poeng på spillerbørsen og utnevner ham til banens beste.

Men Villa-manager Martin O\'Neill er mest opptatt av å rose Ashley Young, som serverte innleggene til Carews første og Martin Laursens scoring på henholdsvis frispark og corner.

- Hvis du har noen som kan servere ballen slik som Ashley, tror jeg selv jeg kunne scoret, sier O\'Neill til ITV.

- Har vært fantastisk

Nå er ikke dette helt som å si at «bestemora mi kunne scoret der». For O\'Neill har ingen grunn til å skamme seg over sin egen spillerkarriere, han var blant annet en viktig del av Nottingham Forests gullalder på slutten av 1970-tallet.

Ifølge Wikipedia scoret midtbanespilleren 65 mål på 428 klubbkamper som senior.

Men poenget hans er altså å hylle Ashley Youngs fine form.

KUNNE SCORET SJØL: Aston Villa-manager Martin O\'Neill mener Ashley Youngs frispark var mer eller mindre ferdigscoret da John Carew styrte den i mål. Reading-manager Steve Coppell mener på sin side at Carew var offside. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
KUNNE SCORET SJØL: Aston Villa-manager Martin O\'Neill mener Ashley Youngs frispark var mer eller mindre ferdigscoret da John Carew styrte den i mål. Reading-manager Steve Coppell mener på sin side at Carew var offside. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer

- Han har tatt ting med storm. Han har vært fantastisk. Han kan løpe 50 meter i full fart, dra av spillere i utkanten av feltet og har evnen til å servere både i åpent spill og på dødballer. Men han jobber hardt også. Måten han jobber hjemover på er briljant, skryter O\'Neill.

Villa-manageren har ikke helt glemt målscorerne sine heller. For det blir ikke mål av gode innlegg alene.

- Du må fortsatt ha folk som ønsker å være i den andre enden av pasningene inn i feltet, og vi har det. Pasningen til det første målet inviterte noen til å komme inn der, og John Carew gjorde det, sier O\'Neill.

- Carews første var offisde

Carew satte inn 3-0-målet før Reading pyntet på sluttresultatet, men nordmanen kunne vært tremålsscorer.

- Jeg hadde tre baller i mål, men dommeren blåste offside den ene gangen. Ikke på meg, men på en medspiller. De som har sett det på TV sier det var en feil avgjørelse, sier Carew til Dagbladet.

Reading-manager Steve Coppell mener imidlertid at Carew bare skulle hatt ett mål. Faktisk mener han også Laursens scoring skulle vært annullert.

- Carew var i offside på det første målet deres, og det andre kom på en corner de ikke engang skulle hatt, sa Coppell.

image: Carews manager: - Jeg kunne scoret sjøl
HYLLER SERVITØREN: Ashley Young (t.v.) serverte dødballene som ga Villas to første mål. Her feirer han det første med Carew.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media