Carews største kveld

Scoret to og la opp til fire mål i mesterligaen mot Basel onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Carew var plassert på benken i forrige seriekamp, men var tilbake mot Basel. Og hvilken suksess det skulle bli: Etter 13 minutter sto det 2-0, begge scoringer signert Lørenskog-gutten.

Valencia ledet 4-0 ved pause, og seieren var sikret. 2. omgang ble derfor en ren parademarsj. Det endte 6-2. Carew hadde en fot eller et hode med i alle hjemmelagets mål.

I et voldsomt regnvær ordnet Carew 1-0 etter 10 minutter. Pablo Aimar sendte ballen til nordmannen inne i feltet, og keeper var sjanseløs på Carews avslutning.

Livlig

Minuttet etter ville Valencia ha straffe da Carew så ut til å bli felt, men dommeren vinket spillet videre. Carew var utrolig livlig og hadde et farlig skudd bare minuttet senere. Og så, sekunder senere, sto det 2-0 etter ny Carew-fulltreffer - nå med hodet.

Som om dette ikke var nok: Etter 17 minutter ble det 3-0 ved Fabio Aurelia etter glimrende pasning fra Carew. Ruben Barajas scoring på et hjørnespark nordmannen skaffet gjorde at det sto 4-0 ved pause. Carew holdt på å score igjen etter en halvtime, mens hans nikk gikk i stolpen.

Carew jaget hattrick, men var også en glimrende pasningslegger og lagspiller. Trener Rafael Benitez angret nok neppe på at han valgte Carew foran Mista onsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer