Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carews tiende da Villa knuste Derby

Seks ulike målscorere i 6-0-seieren.

(Dagbladet.no): Derby - Aston Villa 0-6 (0-3).

John Carew hadde ikke scoret siden hattricket mot Newcastle for drøyt to måneder siden, og Villa hadde bare vunnet en av de siste seks seriekampene. Men etter en knusende forestilling mot tabelljumno Derby kunne nordmannen juble etter å ha scoret sitt tiende ligamål for sesongen.

Samtidig konstaterte Martin O\'Neill at hele seks av hans spillere tegnet seg på scoringslista. I tillegg til Carew noterte også Ashley Young, Stilian Petrov, Gareth Barry, Gabriel Agbonlahor og Marlon Harewood seg for nettkjennig.

Svak Carroll

Villa åpnet kampen best, men det var først da vertene begynte å komme inn i kampen den første scoringa kom.Ashley Young ble sammen med Agbonlahor tidligere i går nominert til Årets unge spiller, men må nok dele størsteparten av æren for scoringa med Derby-keeper Roy Carroll.

Kantspillerens tilsynelatende enkle distanseskudd ble fomlet i mål av nord-iren.

Men ulykken stoppet ikke der for den tidligere Manchester United-keeperen.

Like etter ble et endte et slapt utspill rett i beina på John Carew, som var iskald fra like utenfor 16-meteren.

image: Carews tiende da Villa knuste Derby

Og for å vri salt i såret, nok et upresist utspill ble snappet opp av Stilian Petrov snaut ti minutter før pause. Bulgareren viste ingen nåde, og skuddet fra slutten av midtsirkelen dalte nydelig ned i venstre kryss.

Lekestue

Derby har i lang tid spilt uten selvtillit, og dro nok en gang fram en demoraliserende forestilling. Med mindre laget kaprer fire poeng på de resterende fire kampene står de for den sletteste innsatsen i Premier Leagues historie.

Carroll måtte se enda tre baller gå fordi seg i andre omgang, og da dommer Keith Stroud blåste av sto det altså hele 0-6 på resultattavla.Villa har dermed hele 10-0 i målforskjell på de siste to seriekampene, og etter Evertons uavgjort mot Villanabo Birmingham er laget igjen med i kampen om femteplassen.

KLAR FORBEDRING: John Carews innsats mot Derby var i skarp kontrast til sist oppgjør mot Bolton. Foto: Simon Dawson/AP/Scanpix
KLAR FORBEDRING: John Carews innsats mot Derby var i skarp kontrast til sist oppgjør mot Bolton. Foto: Simon Dawson/AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media