- Carews trener får sparken

Besiktas-trener Vicente Del Bosque kommer til å få sparken og erstattes med Raynald Denouix, skriver avisen Hürriyet.

Den store tyrkiske avisen mener å vite at franskmannen vil avløse spanieren rett etter UEFA-cupkampen mot Bodø/Glimt torsdag. I så fall får John Carew ny trener etter bare noen måneder som Besiktas-spiller.

Tidligere Real Madrid-trener Del Bosque hentet Carew til klubben, men må bøte for elendige resultater så langt i sesongen. Carew har vært en av klubbens få suksesser.

- Vår første prioritet nå er å slå Bodø/Glimt. Del Bosque skal lede laget torsdag, sa klubbledelsens talsmann Reha Muhtar mandag da spekulasjonene om et forestående trenerbytte tok fart i Tyrkia.

- Det ville være feil å gjøre noe radikalt nå. Derfor stiller vi oss bak treneren og laget.

Hürriyet mener å vite at Del Bosques skjebne er avgjort uavhengig av resultatet mot Bodø/Glimt, og at klubbpresident president Yildirim Demiroren inngikk avtale med Denouix i Frankrike allerede forrige uke.

Denouix er tidligere Real Sociedad-trener.

Etter helgens serierunde er det to ukers pause, og fotballskribenter i Tyrkia mener at det vil være en ideell anledning til å bytte trener.

Besiktas har ennå ikke vunnet på hjemmearenaen siden den ble modernisert foran denne sesongen. I helgen ble det 2-3-tap mot lille Ankaraspor. Publikum buet og ropte på Del Bosques avgang.

Etter sju serierunder er Besiktas 13 poeng bak teten.

Del Bosque fikk sparken i Real Madrid selv om han vant to seriegull og to mestercupfinaler på sine tre år i klubben.

(.NTB)