Carews våte hevn

Væpnet til tennene, med ei bøtte XL-1, gikk John Carew til angrep på Dagbladets Sindre Halkjelsvik etter gårsdagens landslagstrening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årsaken til Carews overraskende «aksjon» var at han var misfornøyd med en artikkel Sindre Halkjelsvik skrev for et par uker siden. Som den spilloppmakeren han er, klekket Carew ut den perfekte hevn. XL-1-bøtta sto farlig nær, og Halkjelsvik var travelt opptatt med å intervjue Steffen Iversen. Sekunder seinere var Dagblad-journalisten våt fra topp til tå.

- Jeg ble litt paff der og da. Carew er en ung mann som kan være litt ubetenksom til tider, sier Halkjelsvik i en kommentar.

Vannkriger: - Er dette humor? utbrøt John Carew idet han utførte sin noe uortodokse hevn på Dagbladets Sindre Halkjelsvik etter sistnevntes skriverier om «Carews prompehumor». Steffen Iversen (t.v.) syntes i alle fall det var morsomt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer