Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carews vennelag

Ber du John Carew samle noen av sine kompiser til ei fotballøkt, får du se litt av et lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden overgangen fra Rosenborg til Valencia sommeren 2000 har John Carew spilt med - og mot - stjerner fra alle verdenshjørner. Og blitt venner med dem.

-  Det er sånn det er. Vi er kolleger, og da blir du lett kjent med hverandre, sier Carew.

Vi så både under og etter Italia-bataljen at landslagets stjernespiss holder en svært god tone med de feterte. Da han spaserte ut på banen sammen med Cassano, så det ut som om de diskuterte hva de skulle finne på om et par timer. Og da Cannavaro laget frispark i førsteomgangen, fikk han et vennlig klapp på hodet av bamsen fra Lørenskog.

Tennis på Sardinia

Og til sommeren planlegger Carew å være med i ei tennisturnering på Sardinia. Invitasjonen kommer fra Fransesco Totti, lagkamerat fra Roma i fjor.

-  Spillere bytter klubber hele tida, men vennskapet holder du på. Jeg har kompiser i Valencia som jeg treffer innimellom, i Roma, men også i land jeg ikke har spilt i. Ferdinand, Henry og Vieira i England, for eksempel.

Der har du navnene på noen av dem John kan ta med seg på vennelaget sitt. Men han kan ringe flere.

God kontakt

 KLEMMER TIL:  Carews beste fotballvenner tilhører verdenseliten. Steffen Iversen (t.v.) er også en god venn, men kanskje ikke god nok for Carews førsteellever? Foto: Digitalsport
KLEMMER TIL: Carews beste fotballvenner tilhører verdenseliten. Steffen Iversen (t.v.) er også en god venn, men kanskje ikke god nok for Carews førsteellever? Foto: Digitalsport Vis mer

-  I Valencia har jeg god kontakt med mange. Vicente og Albelda er vel de jeg hører oftest fra. I Roma er det Totti, ja, og Cassano, Dacourt og Zebina, forteller John Carew.

Nå mangler bare en venstreback og en keeper, så har du en gjeng som skal kunne spille skjorta av de fleste.

-  Venstreback, ja - det må bli Amedeo Carboni. Og i mål ... Det kunne vært mange. Men jeg tar Canizares.

På mobilen

-  Og alle disse er nære venner - du har dem lagret på mobilen, liksom?

-  Ja, men de har lagret meg også. Det har ikke noe med mobilen å gjøre. Det er venna mine. Og jeg er vennen deres. Skjønner du? spør Carew, og drar opp et godt glis.

Dermed er det bare å rusle ned på løkka. Noen andre som blir med på litt hæpping med ball?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!